reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Macie jakieś rady na chrapiącego chłopa? 😅
Wtrącę się: mój chłop chrapie jak leży na plecach, jeśli wasi też, to powiedźcie im, żeby się na bok przekręcili – u mnie działa, tylko czasem nie ogarnia w nocy, że do niego mówię😅

reklama
haha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Macie jakieś rady na chrapiącego chłopa? 😅
Wywalić go do salonu ;)
Mój czesto usypia przy telewizorze, ma firmę elewacyjna, sam też pracuje więc przychodzi zmęczony, wyziębiony i zasypia już wieczorem to już się poddałam z budzeniem, potrafiłam 5 razy wołać żeby poszedł do sypialni... czasem jest tak że dziecko spi u siebie, on w salonie a ja w sypialni ;) ja się wtedy bardzo wysypiam 🤣

Wywalić go do salonu ;)
Mój czesto usypia przy telewizorze, ma firmę elewacyjna, sam też pracuje więc przychodzi zmęczony, wyziębiony i zasypia już wieczorem to już się poddałam z budzeniem, potrafiłam 5 razy wołać żeby poszedł do sypialni... czasem jest tak że dziecko spi u siebie, on w salonie a ja w sypialni ;) ja się wtedy bardzo wysypiam 🤣
Zawsze zazdrościłam ludziom salonu, albo posiadania wolnego drugiego pokoju 😅 my mieszkaliśmy w mieszkaniu gdzie salon był również naszą sypialnią i jak stary chrapał to czasem miałam ochotę iść spać do wanny 🤣
Nic na niego nie działało, żadne przewracanie na boki, nawet jakieś leki brał i nic.
Teraz jak się przeprowadziliśmy to na razie nie ma problemu z chrapaniem, ale cieszę się, że mam w końcu taki luksus, że jak zacznie chrapać to jest gdzie iść sie wyspać 😄

Wywalić go do salonu ;)
Narazie ja sama chodzę do salonu spać :D wiecie, no to nie jego wina. Ale widzę, że mu przykro, że ja nie mogę spać przez to. Dziś o 4 poszłam do salonu i elegancko do 8 pospałam 😅

Wtrącę się: mój chłop chrapie jak leży na plecach, jeśli wasi też, to powiedźcie im, żeby się na bok przekręcili – u mnie działa, tylko czasem nie ogarnia w nocy, że do niego mówię😅
Mój chrapie na plecach i na prawym boku. Jedynie na lewym nie. Ale często się przekręca i jak go szturcham żeby się przekręcił to się przekręci ale za 20 minut znowu na plecy😅🙂↔️

reklama
Do góry