reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wydaje mi się, że troszkę ciemniejsza. I na easy home dało się coś aparatem uchwycić, a wczoraj ciężko mi było.
Jutro rano kontrolny sik i w południe w środę pojadę na betę.
Koleżanka mi ten test poleciła, podobno jest naprawdę super czuły... i upuszczasz troszkę krwi, nie z moczu.

reklama
Koleżanka mi ten test poleciła, podobno jest naprawdę super czuły... i upuszczasz troszkę krwi, nie z moczu.
nie nie, testy z krwi domowe są słabe 😅 bardzo częsro pokazują kreskę bez ciąży. Naprawdę bardzo, nieporównywalnie częściej niż te sikane.

Tez nie polecam . Często pokazują fałszywa kreskę. Generalnie one maja czułość chyba na poziomie 25

Widziałyście? 🥹 wiecie, że w te pol roku trwania programu 2024-2028 jest więcej par biorących udział (20 tys par) niż w całym okresie trwania programu poprzedniego programu rządowego 2013-2016 (19,6 tys par)?

Załączniki

• IMG_5048.jpeg
    IMG_5048.jpeg
    562,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry