Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Ja mam nadzieję, że Twoja kreseczka będzie coraz to mocniejszaTrzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nadzieję, że Twoja kreseczka będzie coraz to mocniejszaTrzymam
Mysle ze bedzie dobrze masz zapas pinków?Czuje się jak przed okresem i takie same objawy, boję się cieszyć, bo testy jak testy kawałek papierku mam nadzieję , że to nie testowe i nie będzie jutro negatywnego zaskoczenia
Czyli nadal jest nadzieja! Trzymam kciukiDostalam wlasnie wynik i Beta wynosi 3,2. Wynik z diagnostyki.
Ciaza bylaby od 5,8. Ale coś jednak jest.
Będę musiała powtórzyć.
Byle do jutra i żeby coś było wyraźniej widać a nie tylko duch. Mam kilka pinków, easy home mam dużo , jutro po pracy może kupię w sklepie jakieś inne.Mysle ze bedzie dobrze masz zapas pinków?
a robiłaś jeszcze teraz jakieś? Czy tylko te rano?Byle do jutra i żeby coś było wyraźniej widać a nie tylko duch. Mam kilka pinków, easy home mam dużo , jutro po pracy może kupię w sklepie jakieś inne.
Nie robiłam więcej, tylko z porannego moczu , w ciągu dnia cały czas coś piję i siku rozwodnione, nie chce sie też bardziej stresować także 1 raz dziennie.a robiłaś jeszcze teraz jakieś? Czy tylko te rano?
Jutro rano będziemy czekać niecierpliwie na kolejne kreskiNie robiłam więcej, tylko z porannego moczu , w ciągu dnia cały czas coś piję i siku rozwodnione, nie chce sie też bardziej stresować także 1 raz dziennie.
Jak na cyklu naturalnym to idziesz na wizytę w okolicach 10/12 dc (jeżeli np masz owulacje 14), później lekarz decyduje, zazwyczaj co dwa dni. Musi dokładnie określić owulację, wtedy włącza progesteron i po 5 dniach od owulacji transfer (jak zarodek 5 dniowy)Dziewczyny jak wyglądał wasz cykl przygotowujący do transferu zarodka mrożonego? Jakie leki przyjmowałyscie? Od którego dnia cyklu ? Jak często monitoring?