reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
ej, dostałam wynik proga teraz i mam 2,58. To za dużo? Nie będzie transferu? Czy jak?
Już napisałam do lekarza, ale nie odpowiedział jeszcze.

ej, dostałam wynik proga teraz i mam 2,58. To za dużo? Nie będzie transferu? Czy jak?
Już napisałam do lekarza, ale nie odpowiedział jeszcze.
A to nie jest tak, że ma być poniżej 1, ale przed owulacją? Ja się nie znam, więc może coś pomyliłam, ale chyba po owulacji to normalne, że próg rośnie.

Edit: Jak coś źle mówię to mnie poprawcie 😄

A to nie jest tak, że ma być poniżej 1, ale przed owulacją? Ja się nie znam, więc może coś pomyliłam, ale chyba po owulacji to normalne, że próg rośnie.

Edit: Jak coś źle mówię to mnie poprawcie 😄
no właśnie ja nie wiem, pamiętam tylko, że wtedy był pwyżej 1 i to było przeszkdą, więc boję się, że teraz też... Ale chyba by mi nie ustalali transferu gdyby tak bylo? To by mówili, że trzeba zobaczyć jak progestron?

reklama
no właśnie ja nie wiem, pamiętam tylko, że wtedy był pwyżej 1 i to było przeszkdą, więc boję się, że teraz też... Ale chyba by mi nie ustalali transferu gdyby tak bylo? To by mówili, że trzeba zobaczyć jak progestron?
Nie wydaje mi się, tym bardziej, że dostałaś proga do transferu, więc chyba chodzi o to żeby urósł jak najwięcej żeby przyjąć jak najlepiej kropka ☺️

Do góry