Karolina_123
Fanka BB :)
Czekam za twoim transferem bardziej niż za swoimwłaśnie dostałam sms, że transfer w środę, także jednak chyba ten prog jest ok
to się dzieje!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam za twoim transferem bardziej niż za swoimwłaśnie dostałam sms, że transfer w środę, także jednak chyba ten prog jest ok
to się dzieje!!!!
Jesteś po owulacji więc będzie rósł i oby wyżej i wyżej żeby był odpowiedni poziom do rozgoszczenia dla kropka który niebawem zagości w macicy poza tym chyba dostałaś Cyclogest już i Duphaston do brania dodatkowo?ej, dostałam wynik proga teraz i mam 2,58. To za dużo? Nie będzie transferu? Czy jak?
Już napisałam do lekarza, ale nie odpowiedział jeszcze.
tak, dupka 2x dziennie i cyclogest 1 globulka na noc od dziś.Jesteś po owulacji więc będzie rósł i oby wyżej i wyżej żeby był odpowiedni poziom do rozgoszczenia dla kropka który niebawem zagości w macicy poza tym chyba dostałaś Cyclogest już i Duphaston do brania dodatkowo?
Ty masz swój progesteron naturalny z tego co pamiętam na bardzo dobrym poziomie, to pewnie zastrzyki Cię ominą na szczęścietak, dupka 2x dziennie i cyclogest 1 globulka na noc od dziś.
tak, ja jak badałam to zawsze miałam w okolicach 20, raz mi się zdarzyło 16 i to w sumie był najniższy jaki miałam.Ty masz swój progesteron naturalny z tego co pamiętam na bardzo dobrym poziomie, to pewnie zastrzyki Cię ominą na szczęście
No to ja mogę pozazdrościć u mnie max do 10 w szczycie ilekroć badałamtak, ja jak badałam to zawsze miałam w okolicach 20, raz mi się zdarzyło 16 i to w sumie był najniższy jaki miałam.
Mój lekarz opowiadał o przypadku trojaczków trzyjajowych przy podaniu jednego zarodka. Ostatecznie jeden się wchłonął, ale to dopiero musiało być zdziwienieTak. Bliźniaki dwujajowe. Jedno z naturalnej owulacji bo nie było wstrzemięźliwości i drugie z mrozaczka
Pięknie!właśnie dostałam sms, że transfer w środę, także jednak chyba ten prog jest ok
to się dzieje!!!!
Dalsza znajoma jest w ciąży z trojaczkami ale nie wiem jak poczęte, nie pytałam.Mój lekarz opowiadał o przypadku trojaczków trzyjajowych przy podaniu jednego zarodka. Ostatecznie jeden się wchłonął, ale to dopiero musiało być zdziwienie
I jak z przewozem zastrzyków?bo mąż na mikołaja kupil w prezencie wypad a ja heparynę mamRecepty mam, więc nie będzie z tym akurat problemu. Boże zawsze jakaś zagwozdka