aurii_orelii
Fanka BB :)
Tfu tfu.. razem z @Avy plujemy podwójnymi zarazkami a co...ale to jest dziwny chichot losu - 4,5 roku bez ciąży a tu nagle podwójne szczęście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tfu tfu.. razem z @Avy plujemy podwójnymi zarazkami a co...ale to jest dziwny chichot losu - 4,5 roku bez ciąży a tu nagle podwójne szczęście
Bezproblemowo przyjęłam taktykę "na pewniaka" i od razu po wyłożeniu na taśmę zapytałam czy pokazać recepty i zaświadczenie z kliniki co do tych lekówI jak z przewozem zastrzyków?bo mąż na mikołaja kupil w prezencie wypad a ja heparynę mam
JestNie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy mam nadzieję, że to nie testowa
widaćNie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy mam nadzieję, że to nie testowa
Jutro rano powtórzę na easy home można dopatrzyć się ale takiego mikro mikro , na pinku lepiej widoczny. Oby to nie była fałszywkawidać
Ja też widzę! Cudownie!!Nie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy mam nadzieję, że to nie testowa
Ja miałam zbadać progesteron dzień przed albo w dniu transferu. Jakby był poniżej 15/20 to miałam dołożyć. Akurat ja zawsze mam luteinę.ej słuchajcie, dostałam od wczoraj tego dupka 2x1 i cyclogest 1x1. Ale mam jeszcze luteinę i zastanawiam się czy jest sens ją dołożyć? czy nie wygłupiać się?
Ja bym nie dokładała sama. Będziesz jeszcze chyba oznaczać przy transferze i najwyżej Ci dołożą jak będzie potrzeba. A tak weźmiesz ile masz i co? Będziesz musiała przestać, a to (w sensie zbyt szybkie zmniejszenie progesteronu) może być zagrażające.ej słuchajcie, dostałam od wczoraj tego dupka 2x1 i cyclogest 1x1. Ale mam jeszcze luteinę i zastanawiam się czy jest sens ją dołożyć? czy nie wygłupiać się?