reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Nie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy🙈 mam nadzieję, że to nie testowa

Załączniki

• 20241215_084022.jpg
    20241215_084022.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 130
  • 20241215_075031.jpg
    20241215_075031.jpg
    728,7 KB · Wyświetleń: 125
  • 20241215_075331.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 44
ej słuchajcie, dostałam od wczoraj tego dupka 2x1 i cyclogest 1x1. Ale mam jeszcze luteinę i zastanawiam się czy jest sens ją dołożyć? 🤣 czy nie wygłupiać się?

ej słuchajcie, dostałam od wczoraj tego dupka 2x1 i cyclogest 1x1. Ale mam jeszcze luteinę i zastanawiam się czy jest sens ją dołożyć? 🤣 czy nie wygłupiać się?
Ja miałam zbadać progesteron dzień przed albo w dniu transferu. Jakby był poniżej 15/20 to miałam dołożyć. Akurat ja zawsze mam luteinę.
Po wynikach możesz zapytać lekarza czy dołożyć😊

reklama
Ja bym nie dokładała sama. Będziesz jeszcze chyba oznaczać przy transferze i najwyżej Ci dołożą jak będzie potrzeba. A tak weźmiesz ile masz i co? Będziesz musiała przestać, a to (w sensie zbyt szybkie zmniejszenie progesteronu) może być zagrażające.
Generalnie bardziej groźne jest mieć w początkowej ciąży duzo i odstawić niż mieć mniej (oczywiście w normie), bo to ten spadek jest sygnałem dla organizmu, że coś się dzieje.

Do góry