S
sucrebouche
Gość
Musze odpocząć psychicznie a takie czytanie i myślenie nie pomoga. Trzeba wyluzowac i może wtedy się uda. Ale życzę powodzenia wszystkimMusisz napisać do aniaslu z prośbą o usunięcie konta.
Ale szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musze odpocząć psychicznie a takie czytanie i myślenie nie pomoga. Trzeba wyluzowac i może wtedy się uda. Ale życzę powodzenia wszystkimMusisz napisać do aniaslu z prośbą o usunięcie konta.
Ale szkoda
nam nic lekarka nie mówiła na ten temat, ale raczej nie jest wskazane współżycie no i u nas nie byłoej a czy miałyście jakieś zalecenia przed transferem odnośnie seksu? Wstrzymywać się, nie wstrzymywać?
a dziś można? bo widzę, że mi chłop się gotujenam nic lekarka nie mówiła na ten temat, ale raczej nie jest wskazane współżycie no i u nas nie było
Koleżanka miała in vitro to ona przed transferem miała zakaz.a dziś można? bo widzę, że mi chłop się gotuje
Moim zdaniem przed transferem można tym bardziej że nie jesteś bezpośrednio po punkcji. Bo w sumie czemu nie? Po transferze pewnie bym się wstrzymała i dopytala już lekarza ile należy się powstrzymać.a dziś można? bo widzę, że mi chłop się gotuje
U nas trzeba było się wstrzymać, także z uwagi na jakieś możliwe infekcje. Plus ja się bałam bliźniaków za dużo się naczytałam o takich przypadkach a Ty dzisiaj nie masz owulki przecież?!Moim zdaniem przed transferem można tym bardziej że nie jesteś bezpośrednio po punkcji. Bo w sumie czemu nie? Po transferze pewnie bym się wstrzymała i dopytala już lekarza ile należy się powstrzymać.
Zobacz jeszcze na kartce z wystycznymi odnośnie transferu. Jeśli tam nie ma takiego info to bym rozumiała że nie jest przeciwwskazane.
Jakich? Że jedno naturalnie a drugie IVF?U nas trzeba było się wstrzymać, także z uwagi na jakieś możliwe infekcje. Plus ja się bałam bliźniaków za dużo się naczytałam o takich przypadkach
Tak. Bliźniaki dwujajowe. Jedno z naturalnej owulacji bo nie było wstrzemięźliwości i drugie z mrozaczkaJakich? Że jedno naturalnie a drugie IVF?
ale to jest dziwny chichot losu - 4,5 roku bez ciąży a tu nagle podwójne szczęścieTak. Bliźniaki dwujajowe. Jedno z naturalnej owulacji bo nie było wstrzemięźliwości i drugie z mrozaczka