reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
a dziś można? 😅 bo widzę, że mi chłop się gotuje 🤣🤣🤣
Moim zdaniem przed transferem można tym bardziej że nie jesteś bezpośrednio po punkcji. Bo w sumie czemu nie? Po transferze pewnie bym się wstrzymała i dopytala już lekarza ile należy się powstrzymać.
Zobacz jeszcze na kartce z wystycznymi odnośnie transferu. Jeśli tam nie ma takiego info to bym rozumiała że nie jest przeciwwskazane.

Moim zdaniem przed transferem można tym bardziej że nie jesteś bezpośrednio po punkcji. Bo w sumie czemu nie? Po transferze pewnie bym się wstrzymała i dopytala już lekarza ile należy się powstrzymać.
Zobacz jeszcze na kartce z wystycznymi odnośnie transferu. Jeśli tam nie ma takiego info to bym rozumiała że nie jest przeciwwskazane.
U nas trzeba było się wstrzymać, także z uwagi na jakieś możliwe infekcje. Plus ja się bałam bliźniaków 🤣 za dużo się naczytałam o takich przypadkach :) a Ty dzisiaj nie masz owulki przecież?! 🤡
Edit: załączam od nas genericowe zalecenia okolotransferowe

Załączniki

• IMG_5020.jpeg
    IMG_5020.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 47
  • IMG_5021.jpeg
    IMG_5021.jpeg
    912,2 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry