reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

@Motylkowa! Trzymam kciuki za kropka♥️

Ja po wizycie, zlecono nam badania, wyniki są poza wymazami, wszystko w normach.
Ze złych wieści to, jeden jajowód ponownie niedrożny oraz pojawił się torbiel na jajniku. Od 5 dc dostałam antykoncepcję na wchłonięcie torbieli, a wodniak zostanie przebity podczas punkcji, 8.01.25 wizyta, aby ustalić jak działamy dalej. My planujemy Egipt w styczniu, a lekarz w lutym urlop. A żeby nie było na wariackich papierach i na spokojnie podejść do stymulacji, wstrzymamy się do marca na 90% ale wtedy już zaczniemy stymulację.
Ogólnie powiedział że możemy w styczniu lecieć, mogę leki brać na wyjeździe, ale nie wiemy jak będę się czuła i dobrze aby mnie „oglądał” podczas stymulacji. Także spoko podejście.

reklama
Dziś zrobiłam jeszcze jeden test żeby zobaczyć czy coś się dzieje i wyszło tak...trzymajcie kciuki za dzisiejsza bete

Załączniki

• IMG_20241211_061026.jpg
    IMG_20241211_061026.jpg
    620,5 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry