reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Na pewno przyjdzie w kilka dni. Bardzo mi przykro... próbujecie dalej w tym cyklu? Macie jeszcze jakieś śnieżynki?
lekarz powiedziała że jeśli chcemy to można zrobic przerwe i zacząć w styczniu albo isc za ciosem
po krotkim namysle i rozmowie w domu stwierdzilismy że idziemy za ciosem bo miesiąc czekania nic nam nie zmieni a ja mam 39 lat wiec mlodsza nie bede
zaostało nam 3 snieżynki
moja siostra powiedziała że jestem czlowiek czynu więc na pewno sie nie poddam

lekarz powiedziała że jeśli chcemy to można zrobic przerwe i zacząć w styczniu albo isc za ciosem
po krotkim namysle i rozmowie w domu stwierdzilismy że idziemy za ciosem bo miesiąc czekania nic nam nie zmieni a ja mam 39 lat wiec mlodsza nie bede
zaostało nam 3 snieżynki
moja siostra powiedziała że jestem czlowiek czynu więc na pewno sie nie poddam
Z takim podejściem, to na pewno w końcu Ci się uda!
I też bym zrobiła dokładnie tak jak Ty, za ciosem... 3 śnieżynki to super wynik, więc jest co transferować :)
W takim razie nastawiamy się tutaj wszystkie, że 2025 będzie Twoim rokiem zmian :)

Dziewczyny planuję zakup insulinówek najlepiej z zdejmowaną igłą, jakie polecacie? Tyle tego jest, że nie wiem które wybrać 😄

Załączniki

• IMG_1054.jpeg
    IMG_1054.jpeg
    62,8 KB · Wyświetleń: 13
reklama
Do góry