NataliaNatka
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja już zrobiona ale wynik będzie po południuDziewczyny lećcie już na te bety, bo do północy będziemy czekać na wyniki
Cholera, u mnie właśnie tak będzie... mam wizytę umówioną na 12:00 w enelmedzie... jajo zniosę do tego czasuDziewczyny lećcie już na te bety, bo do północy będziemy czekać na wyniki
do mnie lekarz zadzwonił w poniedziałek i kazał odstawić leki i czekać na okres bo w pn beta była 0,5 więc bez szans@Smerfetka1212 @sucrebouche jak u Was? Robiłyście jeszcze testy lub bety?
Na pewno przyjdzie w kilka dni. Bardzo mi przykro... próbujecie dalej w tym cyklu? Macie jeszcze jakieś śnieżynki?do mnie lekarz zadzwonił w poniedziałek i kazał odstawić leki i czekać na okres bo w pn beta była 0,5 więc bez szans
i czekam na ten okres ciekawe kiedy przyjdzie