reklama
Ewik 82 by
Zaciekawiona BB
Słyszałam o Pani dr w gyncentrum że bardzo ją chwalą jeśli chodzi o prenatalne jak sobie przypomnę nazwisko to ci napiszęDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?
Ewik 82 by
Zaciekawiona BB
Pani dr Wioletta Rozmus-Warcholinska od badań prenatalnychSłyszałam o Pani dr w gyncentrum że bardzo ją chwalą jeśli chodzi o prenatalne jak sobie przypomnę nazwisko to ci napiszę
Agunia1401
Moderator
Mój brat dostał na skręcona nogę rebus już nie pamiętam co dokładnie pisało w dół co za słowo a od niego w bok, paracetamol, lód, Odpoczynek i coś tam jeszcze...Skoro są chipsy o smaku octu to lody o smaku paracetamolu to kwestia czasu raz miałam zapalenie ucha poszłam na IP i co: Proszę wziąć paracetamol, jak nie przejdzie to wypiszemy antybiotyk. Ehhh
Gosia0132
Fanka BB :)
Nie. U mnie była tylko ankieta a rano pobrały tylko progresteronMusiałyście zrobić jakieś badania z krwi dla anestezjologa przed punkcją?
LadyCaro
to troche szok, że do narkozy nie zlecili żadnych badań...Nie. U mnie była tylko ankieta a rano pobrały tylko progresteron
Lily_of_the_valley
Dzięki za wyjaśnienie a jaką ostatecznie miałaś wartość estradiolu przy ostatnim badaniu przed transferem?Ładne, ale przestało rosnąć dość wcześnie i było ryzyko, że się zmniejszy. Lekarz chciał mieć 13mm i ładnie dobiło na zwiększonej dawce no i jak widać skutecznie.
NataliaNatka
Ale cudnie!! Zazdroszczę ale tak pozytywnie, daj znać jak w środę.... ta środa to i u mnie dzień sądnyNo mamy to beta 49,9 progesteron 19,9teraz aby do środy
nieznośne_poplątanie
Tak, ja ją bardzo polecam. Bardzo dokładnie wszystko sprawdza i wszystko na bieżąco tłumaczy.Pani dr Wioletta Rozmus-Warcholinska od badań prenatalnych
reklama
nieznośne_poplątanie
No właśnie mnie to też mocno dziwi, a u mnie tylko na kartce z przygotowaniem jest napisane, że konsultacja z anestezjologiem przed zabiegiem i tyle. Nawet nie wiem co zabrać, bo tych informacji też nie dostałam. Niby wszystko miało być na kartce, a jak dotarłam do domu i zaczęłam czytać, to okazało się, że nie ma tam praktycznie nic istotnego.to troche szok, że do narkozy nie zlecili żadnych badań...