Kochana
Dziękuję, że pytasz. Przepraszam, że się nie odzywam, ale jakoś zupełnie nie mam do tego ostatnio głowy - od powrotu z urlopu mam urwanie głowy, przez co jestem totalnie nie na bieżąco z tym co się tutaj dzieje - wpadam tylko czasem sprawdzić wiadomości.
U mnie w sumie bez większych zmian - ponownie nie rozpoczęliśmy stymulacji z powodu torbieli. Poza tym miałam konsultację z dr Jankowską, która zwróciła nam uwagę na to, aby mąż zrobił dodatkowe badania w związku cukrzycą i wynikiem tsh, a ja m.in. genetyczne w kierunku celiakii oraz, co ciekawe - że ona wdrożyłaby u mnie accofil i mam zbyt niski poziom dhea-so4 (mimo, że poziom jest w normie, a żaden z dotychczasowych lekarzy nie zwrócił mi na to uwagi). Więc idziemy sobie z tym dalej - w grudniu już nie zaczniemy stymulacji, bo wszystko wypadałoby w okolicach świąt, a to zupełnie bez sensu.
Szykujemy się więc do świąt - dzisiaj upiekłam pierniczki, musze zrobić listę potraw i ogarnąć dom oraz choinkę - więc jak to przed świętami - masa najróżniejszych tematów
A co u Ciebie? (nie nadrobię zaległości w czytaniu, więc będę wdzięczna za streszczenie
)