Tak zaczęłam brać leki do transferu 16.12 idę na kontrolę i zobaczymy co dalej w listopadzie też miałam mieć transfer ale pojawia się torbiel i niestety transferu nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lec odrazu na betę nawet juz dziś powinna wyjść ja od początku nie zrobiłam żadnego testu tylko od 5dpt chodziłam na betę . Tymi testami nie chciałam się niepotrzebnie stresowaćU mnie dziś 6dpt (5 dniowego zarodka) a test dalej nie pokazał nawet cienia drugiej kreski
Jutro zrobię betę i przynajmniej będę wiedzieć na czym stoję.
To moja jedyna śnieżynka, więc ewentualnie czeka mnie wszystko od nowa...
Trzymam kciuki za Wasze bety dzisiaj, przynieście nam dobre wiadomości!
Tak zaczęłam brać leki do transferu i 16.12 idę na kontrolę i zobaczymy co dalej w listopadzie też miałam mieć transfer ale pojawia się torbiel i niestety transferu nie byłoJesteś w trakcie stymulacji? Na kiedy zaplanowano transfer ?
5 dpt wyszła Ci już jakaś beta?lec odrazu na betę nawet juz dziś powinna wyjść ja od początku nie zrobiłam żadnego testu tylko od 5dpt chodziłam na betę . Tymi testami nie chciałam się niepotrzebnie stresować
Ciesze się, że dobrze znosisz stymulację, oby po punkcji było też w porządkudaj znać po wizycie koniecznie czy w środę obie będziemy się pocić z nerwów mam się dobrze staram się za dużo nie myśleć i szukam sobie zajęcia, eksploruję Wrocław.Jestem 500 km od domu, rodzina nie wie o procedurze tylko nieliczne jednostki w tym mój mąż wiedzą , więc jestem tu raczej incognito. Wolę uniknąć niepotrzebnych pytań i poinformować ich dopiero jeżeli się uda jak uznam, że już czasCały dzień w pracy. Teraz trochę wolnego przede mną. Czuję się dobrze, jajniki trochę uwierają, ale totalnie nie jest to uciążliwe i chyba najbardziej w tym wszystkim bolą mnie cycki. No i apetyt jakiś taki ogromny. Jutro podgląd, więc dam znać po.
A jak Ty się masz? Jak spędzasz czas? Jesteś teraz u rodziny?
Ja w poprzednim cyklu 6 dnia po transferze miałam dopiero implantację bo miałam ewidentnie plamienie implantacyjne ale za niski progesteron i nic z tego nie wyszło niestety..5 dpt wyszła Ci już jakaś beta?
Komuś późno pokazały paski dwie kreski?
6dpt już powinna wyjść beta5 dpt wyszła Ci już jakaś beta?
tak, już startowała5 dpt wyszła Ci już jakaś beta?