reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie, jak będę lecieć do siebie będę miała około 10 opakowań zastrzyków po 10 szt około. Sądzicie że będzie to problem na lotnisku na odprawie bagażowej? Nigdy takich rzeczy ze sobą nie miałam wcześniej.
Byś musiała zobaczyć w przepisach czy można 1 wwozić je do kraju 2. W jakiej ilości 3. Czy nie trzeba mieć na to recepty od lekarza . Oglądam czasem celników polskich / szwedzkich i przewija się tam temat leków 😁

Ostatnia edycja:
Byś musiała zobaczyć w przepisach czy można 1 wozić je do kraju 2. W jakiej ilości 3. Czy nie trzeba mieć na to recepty od lekarza . Oglądam czasem celników polskich / szwedzkich i przewija się tam temat leków 😁
Recepty mam, więc nie będzie z tym akurat problemu. Boże zawsze jakaś zagwozdka🥴

Recepty mam, więc nie będzie z tym akurat problemu. Boże zawsze jakaś zagwozdka🥴
Dobrze pamietam ze UK? Strona ministerstwa powinna pomoc 😁
IMG_9462.png

Napisali , że lub/oraz 🤔 chyba nie powinno być problemu z sama receptą. Generalnie trzeba mieć pecha, aby wzięli ciebie na szczegółową
No właśnie też tak myśle🤔 recepty mam do okazania, zaświadczenie nie jest koniecznością. Oby mi tego nie pozabierali, mam też teczkę z kliniki z papierami leczenia, więc mam nadzieję, że się nie przyczepią...

reklama
lec odrazu na betę :) nawet juz dziś powinna wyjść :) ja od początku nie zrobiłam żadnego testu tylko od 5dpt chodziłam na betę . Tymi testami nie chciałam się niepotrzebnie stresować :)
Za Waszą namową szybko podjechałam i zrobiłam betę i proga.
Czyli czekamy dziś na 3 wyniki. Tak bym chciała, żeby wszystkie były pozytywne!!

Do góry