reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej Dziewczyny, dzisiaj , 6 doba po transferze beta <0,20, lekarz zleca mi abym nie odstawiała leków i powtórzyła badanie w poniedziałek. Czy u was w klinikach też stosują takie metody??? Dla mnie to jest "znęcanie się" nad pacjentką, dużo już przeszłam i wiem że taki wynik bety nie pozostawia złudzeń 😢
Ostatnio jak szukałam informacji, to znalazłam posty na innym forum dziewczyn, u których zagnieżdżenie miało miejsce później. To jest bardzo rzadkie, ale jednak organizm to nie maszyna 🙂 6dpt to szybko na odstawienie leków. Ja bym posłuchała lekarza.

Powiem wam, że z parensem to jest mega słabe. Obserwuje na insta dziewczynę która lata się stara o dziecko przechodziła bardzo długi okres wyciszania organizmu, zabiegi żeby mogło dojść w ogóle do myślenia o transferze i też miała na grudzień planowany transfer i usłyszała że w grudniu nie będzie. Mi się aż coś robi, serio w tej klinice jest tylu lekarzy, że nie uwierzę że nie są w stanie tak zorganizować pracy żeby tym kobietom zapewnic możliwość wykonania transferu, gdzie na prawdę dojście do tego momentu jest nie lada wyczynem. Mi by już nerwy puściły w takim momencie 😅 ale mój poziom cierpliwości w ostatnim czasie spadł do poziomu podłogi :D
Jak się nazywa?

No klinika leci sobie w kulki ewidentnie, bo to jedyna taka chyba... i ciekawe czy rzeczywiście im skonczyły się peniadze czy po prostu urlopy. Ciekawe, czy będzie to miało jakiś "dalszy ciiąg" czy przejdzie bez echa.

reklama
Do góry