Magnolia89
Aktywna w BB
18 listopada miałam transferKtóry dzień po transferze ??
Ogromne gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
18 listopada miałam transferKtóry dzień po transferze ??
Ogromne gratulacje!!!
Ile masz lat? u kogo leczysz się immunologiczne? Jakie miałaś wyniki cross, allo mlr, ana3 I kir? Napiszesz na priv?U mnie podobna sytuacja 3 transfery beta 0. Teraz czwarty, jestem obstawiona lekami i właśnie po szczepieniach. Dopiero się okaże czy coś pomogło…
Powtarzasz betę w poniedziałek ??? Ale cudowne wieści!!!18 listopada miałam transfer
Też mam urodziny w styczniuZlosliwosc naszych organizmów... ale Ty musisz mieć dużo bardziej wyczerpane pokłady cieplrpliwosci do tego. Damy radę najwyżej jak się w gole uda w styczniu wszystkie będziemy transferować się w moje urodziny wtedy zamówię na urodziny pozytywne transfery
Niby nie miałam takiego zalecenia, ale zrobię jeszcze w poniedziałek dla spokoju ducha. Wizyta w klinice dopiero w czwartekPowtarzasz betę w poniedziałek ??? Ale cudowne wieści!!!
Gratulacje Ile dpt?Drogie dziewczyny! Ja właśnie odebrałam wynik bety - zrobiłam krew o 9 i już wynik
Beta 216
5 tydzień
To mój pierwszy transfer blastki 4AA. 5 lat starań i w końcu się doczekałam.
Życzę każdej z was tego momentu!
Niech się wgryza zdrowoA ja melduję się w dwupaku