reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

dziewczyny, mam takie pytanie z czystej ciekawości :D
Gdybym teraz rozstała się z mężem, to możliwe by było zrobić transfer? Że sama bym pojechała do kliniki i w ogóle nie byłoby go ze mną?
Pytam czystko hipotetycznie 😂
jak masz już podpisany papier ze zgodą na transfer, to jasne 😁 u nas to się robiło jakoś wcześniej, chyba na początku cyklu transferowego i przy samym transferze mąż nic nie podpisywał. Ba, na drugi transfer pojechałam sama właśnie

reklama
Hej Dziewczyny, jestem po konsultacji z doc P. Cztery transfery beta 0, mam do wykonania allo mlr, cross, ana3 i ewentualnie kir ja. Która z Was również badała i coś wyszło? Jakieś leki przed transferem? Szczepien się obawiam a immunoglobulin jeszcze bardziej, gdyby co...

Hej Dziewczyny, jestem po konsultacji z doc P. Cztery transfery beta 0, mam do wykonania allo mlr, cross, ana3 i ewentualnie kir ja. Która z Was również badała i coś wyszło? Jakieś leki przed transferem? Szczepien się obawiam a immunoglobulin jeszcze bardziej, gdyby co...
U mnie podobna sytuacja 🙂 3 transfery beta 0. Teraz czwarty, jestem obstawiona lekami i właśnie po szczepieniach. Dopiero się okaże czy coś pomogło…

Super, a jak się czujesz? 🙂
To była najcięższa do tej pory dla mnie punkcja. Już od podania leków kręciło mi się w głowie. Jestem bardzo słaba. Poprzednią punkcje miałam 2 miesiące temu. Wcześniejsze 10 lat temu. Słaba jestem, spać mi się chce. Brzuch boli... Chyba organizm odmawia posłuszeństwa...

reklama
Do góry