reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

dziewczyny, mam takie pytanie z czystej ciekawości :D
Gdybym teraz rozstała się z mężem, to możliwe by było zrobić transfer? Że sama bym pojechała do kliniki i w ogóle nie byłoby go ze mną?
Pytam czystko hipotetycznie 😂
jak masz już podpisany papier ze zgodą na transfer, to jasne 😁 u nas to się robiło jakoś wcześniej, chyba na początku cyklu transferowego i przy samym transferze mąż nic nie podpisywał. Ba, na drugi transfer pojechałam sama właśnie

reklama
Hej Dziewczyny, jestem po konsultacji z doc P. Cztery transfery beta 0, mam do wykonania allo mlr, cross, ana3 i ewentualnie kir ja. Która z Was również badała i coś wyszło? Jakieś leki przed transferem? Szczepien się obawiam a immunoglobulin jeszcze bardziej, gdyby co...

Hej Dziewczyny, jestem po konsultacji z doc P. Cztery transfery beta 0, mam do wykonania allo mlr, cross, ana3 i ewentualnie kir ja. Która z Was również badała i coś wyszło? Jakieś leki przed transferem? Szczepien się obawiam a immunoglobulin jeszcze bardziej, gdyby co...
U mnie podobna sytuacja 🙂 3 transfery beta 0. Teraz czwarty, jestem obstawiona lekami i właśnie po szczepieniach. Dopiero się okaże czy coś pomogło…

Super, a jak się czujesz? 🙂
To była najcięższa do tej pory dla mnie punkcja. Już od podania leków kręciło mi się w głowie. Jestem bardzo słaba. Poprzednią punkcje miałam 2 miesiące temu. Wcześniejsze 10 lat temu. Słaba jestem, spać mi się chce. Brzuch boli... Chyba organizm odmawia posłuszeństwa...

reklama
Do góry