reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To była najcięższa do tej pory dla mnie punkcja. Już od podania leków kręciło mi się w głowie. Jestem bardzo słaba. Poprzednią punkcje miałam 2 miesiące temu. Wcześniejsze 10 lat temu. Słaba jestem, spać mi się chce. Brzuch boli... Chyba organizm odmawia posłuszeństwa...
Trzymaj się! Ja będę miała punkcję prawdopodobnie w środę i już się boję...

Dziewczyny czy podczas stymulacji można uprawiać sex? Nie zapytałam lekarza bo wydawało mi się że to nie ma znaczenia, a po stosunku czuję kłucie, ból jajnika w którym mam więcej jajeczek. I teraz się martwię.

I u mnie taka dziwna praktyka, że od punkcji nie wiedziałam ile komórek pobrali, ile udało się zapłodnić, więc dzisiaj jechałam na transfer nie wiedząc czy mam co transferować 😆 Ale ostatecznie udało się uzyskać 5 zarodków.

Dziewczyny czy podczas stymulacji można uprawiać sex? Nie zapytałam lekarza bo wydawało mi się że to nie ma znaczenia, a po stosunku czuję kłucie, ból jajnika w którym mam więcej jajeczek. I teraz się martwię.
Nam lekarz nie zakazał, uprawialiśmy- dopiero pod koniec stymulacji jak zaczęłam odczuwać dyskomfort i uczucie pełności w podbrzuszu to zaprzestaliśmy.

reklama
Do góry