reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej Lejdis u nas na pierwszych prenatalnych niestety lekarz stwierdził że serduszko przestało bić 😥. Wczoraj miałam zabieg 🥹Ściskam mocno życzę każdej z Was zdrówko zarówno dla mamy jak i Maluszka ❤️
Bardzo mi przykro 🫂🫂Trzymaj się kochana też ostatnio usłyszałam te straszne słowa ,że serduszko nie bije 🖤🖤wypłacz się przeżyj żałobę

Update sytuacji ,dziś dzwonili z kliniki z wynikami PgtA na 4 wysłane do badania zarodki mamy jeden High quality,i jeden do konsultacji z genetykiem , pozostałe niestety chore .Generalnie można rzec ,że jedna szansa ...troszkę jestem zawiedziona,że na 4 tylko jeden nadaje się do transferu ale staram się myśleć pozytywnie ,że to będzie TEN jeden .Od dziś zaczęłam przyjmować Estrofem (3dc) za tydzień wizyta kontrolna i liczę ,że niebawem transfer naszego kropka .Bardzo liczę na to ,że się uda

Update sytuacji ,dziś dzwonili z kliniki z wynikami PgtA na 4 wysłane do badania zarodki mamy jeden High quality,i jeden do konsultacji z genetykiem , pozostałe niestety chore .Generalnie można rzec ,że jedna szansa ...troszkę jestem zawiedziona,że na 4 tylko jeden nadaje się do transferu ale staram się myśleć pozytywnie ,że to będzie TEN jeden .Od dziś zaczęłam przyjmować Estrofem (3dc) za tydzień wizyta kontrolna i liczę ,że niebawem transfer naszego kropka .Bardzo liczę na to ,że się uda
Mamy podobne sytuację, które wady Ci ujawnili? U mnie z 5 mamy dwa zarodki.

Hej Lejdis u nas na pierwszych prenatalnych niestety lekarz stwierdził że serduszko przestało bić 😥. Wczoraj miałam zabieg 🥹Ściskam mocno życzę każdej z Was zdrówko zarówno dla mamy jak i Maluszka ❤️
Mnie niestety też to spotkało w czerwcu tego roku ,druga ciąża stracona z powodu wady genetycznej .Przytulam cię mocno bo wiem jakie to ciężkie chwile .

reklama
Do góry