amusedxxx
Fanka BB :)
czekamDziewczyny beta 10 dpt 222 Więc chyba faktycznie będę nieśmiało szła na lipcowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekamDziewczyny beta 10 dpt 222 Więc chyba faktycznie będę nieśmiało szła na lipcowe
Tak będę próbować zapisać się na karową i zobaczymy jaki będą mieli na nas pomysł jak wspominasz pobyt w szpitalu na diagnostyce? Zapisywałaś się przez telefon czy pojechałaś osobiście?Uff, w końcu nadrobiłam! Listopad to w mojej branży gorący okres i nadgodziny to nic dziwnego, czasem kończę dopiero 19/20
@Malina_po30 to Ty pytałaś o możliwości leczenia niepłodności na NFZ w Warszawie? Widziałam, że dziewczyny wspominały już o Karowej. Ja właśnie jestem na świeżo po 2 dobach diagnostyki w I fazie (w czwartek wyszłam). Teraz, jeśli nic się nie rozjedzie, 29.11 jadę na 2 fazę już na jedną dobę i wtedy będę miała biopsję (mam nadzieję, że z tą oceną cd138).
Mam nadzieję, że jeszcze w grudniu przed Świętami uda się podejść do pierwszej IUI. Potem, jeśli nawet doktor będzie chciała zrobić drugie podejście w kolejnym cyklu, to w styczniu i tak dzwonię już do kliniki umawiać nas na kwalifikację, bo spodziewam się, że będziemy musieli poczekać. Rozważam obecnie Bociana i InviMed na Mokotowie (ale chyba innego lekarza niż ta, do której trafiliśmy za pierwszym razem).
Na diagnostykę tylko telefonicznie się umawia, chyba ze chodzisz prywatnie do jednego z lekarzy z oddziałów to wtedy smsowo u tego lekarza.Tak będę próbować zapisać się na karową i zobaczymy jaki będą mieli na nas pomysł jak wspominasz pobyt w szpitalu na diagnostyce? Zapisywałaś się przez telefon czy pojechałaś osobiście?
Życzę Ci aby inseminacja była udana!
Ja na sztucznym też miałam estrofem do 6tc, a do 10tc progesteron bensins i cyclogestJuż zeszłam, jakoś w 6tc właśnie duphaston do 10tc a cyclogest do 12tc. No i prolutex u mnie, ale też ostatnia dawka w poniedziałek.
Ja tez zawsze miałam swoje owulacje, a lekarka z automatu i tak zaproponowała cykl sztuczny. Wg mnie wygodniej
Hej, a mogę zapytać u jakiego dr byłaś w Invimed? I jakie odczucia czy też opinie? Będę wdzięczna, pozdrawiamRozważam obecnie Bociana i InviMed na Mokotowie (ale chyba innego lekarza niż ta, do której trafiliśmy za pierwszym razem).