LadyCaro
Fanka BB :)
a to trzeba w ogóle informować, że ciąża jest z IVF?ciekawe czy u Ciebie też się ktoś dowali, że nie prowadza ciazy z ivf ;>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to trzeba w ogóle informować, że ciąża jest z IVF?ciekawe czy u Ciebie też się ktoś dowali, że nie prowadza ciazy z ivf ;>
Można nie informować, ale ja np wole, aby lekarz, który prowadzi moją ciąże miał pełen ogląd sytuacji.a to trzeba w ogóle informować, że ciąża jest z IVF?
Pewnie nikt by Cie do więzienia nie wsadził jakbyś zataiła ten fakt, ale dla mnie to jakoś trochę słabo prowadzić ciążę u lekarza, ufać mu że zadba o Ciebie i bąbla i jednocześnie ściemniaća to trzeba w ogóle informować, że ciąża jest z IVF?
I mi się np lekarka na dzień dobry pytała czy ciąża naturalnaMożna nie informować, ale ja np wole, aby lekarz, który prowadzi moją ciąże miał pełen ogląd sytuacji.
Było trzeba powiedzieć, ze naturalna, ale nie spontanicznaI mi się np lekarka na dzień dobry pytała czy ciąża naturalna
Ja w Krakowie chodzę do dr. Anny W. Na Fabrycznej ma klinikę a pracuje w Uniwersyteckim. Bierze dużo... ale warto. Do niej pary nawet na samo usg potrafią przyjechać żeby sprawdzić, jedna z lepszych ultrasonografek. A przedewszystkim jest dobrym człowiekiem, stara się o swoje pacjentki. Moje 2 koleżanki dzięki niei zaszły w ciążę i donosiły, miały wcześniej straty ale to kwestia była nie robienia badań w ciazy. Ale potrafi badań dużo przepisywać...Tak on jest zawieszony i nie może wykonywać zawodu. Ja będę myśleć po tej wizycie co z tym prowadzeniem ciąży, czy prowadzić w luxmed czy coś kombinować w klinice? Ale trochę dużo kasy jak tak myślę..
Ja przy 1 transferze mialam tylko luteinę 3x100 mg i proga powyżej 25,Ja mam na sztucznym jakieś dzikie dawki progesteronu (3 różnych) za dzikie pieniądze, po których się słabo czuję. Nie spotkałam się wcześniej z tym, żeby na sztucznym ktoś miał tylko luteinę, ciekawe, że i tak może być. No to @LadyCaro zmienia na to, że nie wiadomo ile leków się dostanie na sztucznym
2dpt byłam w górach na spacerze, nie jakiś wymagający szlak ale pod górkęprzykro mi
tez miałam podobnie bo zrobiłam beta po 8dpt zarodka 5dniowego i tez miełam taki wymik jak ty i lekarz powiedziałe żebym odstawiła leki i czekała na okres
obecnie jestem umowieona na poniedziałek bo jestem juz po okresie i zaczynamy od nowa
Mam jeszcze pytanie do wszystkich czy po transferze leżałyście oszczedzałyście sie czy normalnie funkcjonowałyście ???
Niezła grupa Was jest na tych lipcowych, zazdro, że razem Was tak sporo!Dziewczyny beta 10 dpt 222 Więc chyba faktycznie będę nieśmiało szła na lipcowe