reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Tak on jest zawieszony i nie może wykonywać zawodu. Ja będę myśleć po tej wizycie co z tym prowadzeniem ciąży, czy prowadzić w luxmed czy coś kombinować w klinice? Ale trochę dużo kasy jak tak myślę..
Ja w Krakowie chodzę do dr. Anny W. Na Fabrycznej ma klinikę a pracuje w Uniwersyteckim. Bierze dużo... ale warto. Do niej pary nawet na samo usg potrafią przyjechać żeby sprawdzić, jedna z lepszych ultrasonografek. A przedewszystkim jest dobrym człowiekiem, stara się o swoje pacjentki. Moje 2 koleżanki dzięki niei zaszły w ciążę i donosiły, miały wcześniej straty ale to kwestia była nie robienia badań w ciazy. Ale potrafi badań dużo przepisywać...

Ja mam na sztucznym jakieś dzikie dawki progesteronu (3 różnych) za dzikie pieniądze, po których się słabo czuję. Nie spotkałam się wcześniej z tym, żeby na sztucznym ktoś miał tylko luteinę, ciekawe, że i tak może być. No to @LadyCaro zmienia na to, że nie wiadomo ile leków się dostanie na sztucznym ;)
Ja przy 1 transferze mialam tylko luteinę 3x100 mg i proga powyżej 25,
Później jakoś słabo przyswajałam i z racji że był jakoś 19 to dostalam 3x200 plus utrogestaj/ besins

przykro mi
tez miałam podobnie bo zrobiłam beta po 8dpt zarodka 5dniowego i tez miełam taki wymik jak ty i lekarz powiedziałe żebym odstawiła leki i czekała na okres
obecnie jestem umowieona na poniedziałek bo jestem juz po okresie i zaczynamy od nowa

Mam jeszcze pytanie do wszystkich czy po transferze leżałyście oszczedzałyście sie czy normalnie funkcjonowałyście ???
2dpt byłam w górach na spacerze, nie jakiś wymagający szlak ale pod górkę 😅

reklama
Do góry