reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Będę w poniedziałek i jak nie zapewne to zapytam się co MZ odwala 🫣
Dowiedz się, po części rozumiem gdyby to się tyczyło rozpoczęcia stymulacji, bo to okres świąteczny i lekarzy też nie ma. Ale transferu... jak powiedział do mnie ze co jak zrobię Pani transfer 16 grudnia bo tak wypadnie z usg to ma Pani płacić? Głupota jakas.

Ja miałam zorganizowane przyjęcie urodzinowe (moje) w Paryżu na 9+0 i nie poleciałam, mąż sam poleciał 😂
My właśnie rozmawiamy, że w razie co mąż sam poleci, z drugiej strony moja przyjaciółka leciała. Polski do Anglii i z powrotem w 8 tc i nic się nie stało. No to jest kurcze takie niepewne. Zasugeruje się tym co powie moja Pani Doktor, jeśli będzie miała jakiekolwiek "ale" to nie polecę.

reklama
Do góry