Lea2022
Moderator
Trzymamy kciuki!Kropek na pokładzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki!Kropek na pokładzie
Wspaniałe wieściDziewczyny daje znać, że nasza fasolka już ma prawie 1cm i piękne bijące serduszko
Który to już tydzień?Dziewczyny daje znać, że nasza fasolka już ma prawie 1cm i piękne bijące serduszko
7+0Który to już tydzień?
Pierwszy raz widzieliście serduszko? Ja mam wizytę 5+5 i ciekawe co zobaczę..
My mieliśmy lecieć do kuzyna i cieszę się, że nie kupiłam biletów, bo bym się chyba nie odważyłana początku grudnia chciałam dopisać
CudownieDziewczyny daje znać, że nasza fasolka już ma prawie 1cm i piękne bijące serduszko
Tak, pierwszy. Poprzednia wizytę mieliśmy też 5+5 (wg USG wyszło 5+3) i był już widoczny zarodek ale jeszcze bez .Pierwszy raz widzieliście serduszko? Ja mam wizytę 5+5 i ciekawe co zobaczę..
Nie wiem z kiedy jest informacja, wywnioskowałam z rozmowy z lekarzem, on też jest właścicielem kliniki że to świeża sprawa. Powiedział że wystosował już pismo do MZ.Cooo? Jak to? Bez sensu jeśli to prawda...
Czy jest jakieś info na stronie MZ czy to przyszło bezpośrednio do klinik tylko?
Czyli trzeba się uzbroić w cierpliwośćTak, pierwszy. Poprzednia wizytę mieliśmy też 5+5 (wg USG wyszło 5+3) i był już widoczny zarodek ale jeszcze bez .