reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Aaa czekam sobie niecierpliwie na okres. Zakładam że powinien się pojawić za jakiś tydzień i może w połowie grudnia uda się podejść do transferu. Więc @LadyCaro idziemy razem na Wrześniówki!! Ale staram się organizować sobie popołudnia i weekendy żeby nie było czasu rozmyślać za wiele. Ostatnie trzy dni spędziłam na wymyślaniu dekoracji świątecznych :D obecnie szukam ładnych, żywo- wyglądających girland i okazuje się że wcale to nie takie łatwe zadanie 🤣 więc chyba poczekam do grudnia i coś wyrzeźbię z żywych gałązek :)
To oby już przychodził! To tak jak u mnie z transferem, mogę z Wami ewentualnie dolaczyć😅 nawet nie sprawdzałam jaki to znak zodiaku😆
Ja nie ozdabiam tak domu na święta, jakoś tak to mieszkanie małe mnie nie nastraja- mam nadzieję, że będzie okazja zmienić ,zawieszenie czegoś świecacego w oknie jest dla mnie maximum mozliwosci🫣 i ubiorę choinkę, narazie wystarczy😄 z resztą słabo obchodzę święta. Jesteśmy tu sami bez rodziny. Pewnie pojedziemy spacerować- plusy tego , że nie trzeba za długo siedzieć za stołem, bo to nie nasze klimaty a wręcz męka, ale doceniam wszystkich którzy dbają o detale😃

Dmucham na was wszystkie dziewczyny żeby was zarazić, ale powiem wam że to jest tak surrealne uczucie że do tej pory nie wierzę jak patrzę na tą betę. W marcu minęłoby nam 4 lata starań.
Po takim czasie wcale się nie dziwie. Sama swoją ciąże rozpatruje w kategoriach cudu. Rośnij sobie okruszku u mamusi💜

reklama
To oby już przychodził! To tak jak u mnie z transferem, mogę z Wami ewentualnie dolaczyć😅 nawet nie sprawdzałam jaki to znak zodiaku😆
Ja nie ozdabiam tak domu na święta, jakoś tak to mieszkanie małe mnie nie nastraja- mam nadzieję, że będzie okazja zmienić ,zawieszenie czegoś świecacego w oknie jest dla mnie maximum mozliwosci🫣 i ubiorę choinkę, narazie wystarczy😄 z resztą słabo obchodzę święta. Jesteśmy tu sami bez rodziny. Pewnie pojedziemy spacerować- plusy tego , że nie trzeba za długo siedzieć za stołem, bo to nie nasze klimaty a wręcz męka, ale doceniam wszystkich którzy dbają o detale😃
Początek września panna, a potem libra

Do góry