Aileen31
Fanka BB :)
Nadrabiam dzisiejsze wiadomości na forum, i nie ma opcji żebym Was tu zostawiłanie wykopać, nie wykopać! zapraszam na mamusie, ale niech zostanie z nami też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadrabiam dzisiejsze wiadomości na forum, i nie ma opcji żebym Was tu zostawiłanie wykopać, nie wykopać! zapraszam na mamusie, ale niech zostanie z nami też
Kurde racja zakładając że transfer 12 grudnia to wychodzi 30 sierpnia. No ale to wszystko się może jeszcze poprzesuwać więc jest szansa na wrzesieńkurcze tylko nie wiem czy Ty z transferem w połowie grudnia to jeszcze nie wylądujesz na sierpniowych?
Ja trzymam mocno kciukasy za Twoją jutrzejszą BetęNie, jutro mam dopiero drugą betę wiec wtedy zapytam co i jak
To oby już przychodził! To tak jak u mnie z transferem, mogę z Wami ewentualnie dolaczyć nawet nie sprawdzałam jaki to znak zodiakuAaa czekam sobie niecierpliwie na okres. Zakładam że powinien się pojawić za jakiś tydzień i może w połowie grudnia uda się podejść do transferu. Więc @LadyCaro idziemy razem na Wrześniówki!! Ale staram się organizować sobie popołudnia i weekendy żeby nie było czasu rozmyślać za wiele. Ostatnie trzy dni spędziłam na wymyślaniu dekoracji świątecznych obecnie szukam ładnych, żywo- wyglądających girland i okazuje się że wcale to nie takie łatwe zadanie więc chyba poczekam do grudnia i coś wyrzeźbię z żywych gałązek
Po takim czasie wcale się nie dziwie. Sama swoją ciąże rozpatruje w kategoriach cudu. Rośnij sobie okruszku u mamusiDmucham na was wszystkie dziewczyny żeby was zarazić, ale powiem wam że to jest tak surrealne uczucie że do tej pory nie wierzę jak patrzę na tą betę. W marcu minęłoby nam 4 lata starań.
A może u mnie coś wcześniej i załapie się na sierpieńKurde racja zakładając że transfer 12 grudnia to wychodzi 30 sierpnia. No ale to wszystko się może jeszcze poprzesuwać więc jest szansa na wrzesień
Początek września panna, a potem libraTo oby już przychodził! To tak jak u mnie z transferem, mogę z Wami ewentualnie dolaczyć nawet nie sprawdzałam jaki to znak zodiaku
Ja nie ozdabiam tak domu na święta, jakoś tak to mieszkanie małe mnie nie nastraja- mam nadzieję, że będzie okazja zmienić ,zawieszenie czegoś świecacego w oknie jest dla mnie maximum mozliwosci i ubiorę choinkę, narazie wystarczy z resztą słabo obchodzę święta. Jesteśmy tu sami bez rodziny. Pewnie pojedziemy spacerować- plusy tego , że nie trzeba za długo siedzieć za stołem, bo to nie nasze klimaty a wręcz męka, ale doceniam wszystkich którzy dbają o detale