anyżowa
Fanka BB :)
@Motylkowa! Jak się masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No do niego zawsze ktoś czeka, naprawdę go podziwiam ale dobry lekarz to i pacjentki ma, więc jest się z czego cieszyć
Jasne, rozumiem bardzo dziękuję za podzielenie się. Mam kilka par jednopłciowych w feedzie które robiły IUI albo ivf albo reciprocal ivf i bardzo mnie to zawsze ciekawiło. Ale z reguły są to pary z USA/UK/ krajow skandynawskich. Mam nadzieję że kiedyś uda się znieść barierę administracyjną/ prawną i polskim rodzinom jednopłciowym które pragną potomstwa będzie łatwiejZastanawiałyśmy, nawet dość poważnie, tzn tylko w jedną stronę, bo Żona nie chciała być w ciąży nigdy. Ale po pierwsze żona jest 5 lat starsza, a to ma znaczenie dla jakości komórek, po drugie są mniejsze szanse powodzenia, po trzecie zależało nam na tym, żeby rodzeństwo było w 100% spokrewnione ze sobą (przy synku nie byłyśmy gotowe na in vitro, wyszła od razu inseminacja, więc tam takiej opcji nie było), a po czwarte zależało nam na przebadanych zarodkach, a nie znalazłyśmy kraju, w którym jest opcja przebadania zarodków i protokołu ROPA.
Nie, jutro mam dopiero drugą betę wiec wtedy zapytam co i jakDokładnie
Umawiałaś już do niego wizytę na usg ?
Aaa czekam sobie niecierpliwie na okres. Zakładam że powinien się pojawić za jakiś tydzień i może w połowie grudnia uda się podejść do transferu. Więc @LadyCaro idziemy razem na Wrześniówki!! Ale staram się organizować sobie popołudnia i weekendy żeby nie było czasu rozmyślać za wiele. Ostatnie trzy dni spędziłam na wymyślaniu dekoracji świątecznych obecnie szukam ładnych, żywo- wyglądających girland i okazuje się że wcale to nie takie łatwe zadanie więc chyba poczekam do grudnia i coś wyrzeźbię z żywych gałązek@Motylkowa! Jak się masz?
kurcze tylko nie wiem czy Ty z transferem w połowie grudnia to jeszcze nie wylądujesz na sierpniowych?Aaa czekam sobie niecierpliwie na okres. Zakładam że powinien się pojawić za jakiś tydzień i może w połowie grudnia uda się podejść do transferu. Więc @LadyCaro idziemy razem na Wrześniówki!! Ale staram się organizować sobie popołudnia i weekendy żeby nie było czasu rozmyślać za wiele. Ostatnie trzy dni spędziłam na wymyślaniu dekoracji świątecznych obecnie szukam ładnych, żywo- wyglądających girland i okazuje się że wcale to nie takie łatwe zadanie więc chyba poczekam do grudnia i coś wyrzeźbię z żywych gałązek
W zeszłym roku w Leroy byly talię piękne jak żywe ale były drogie.Aaa czekam sobie niecierpliwie na okres. Zakładam że powinien się pojawić za jakiś tydzień i może w połowie grudnia uda się podejść do transferu. Więc @LadyCaro idziemy razem na Wrześniówki!! Ale staram się organizować sobie popołudnia i weekendy żeby nie było czasu rozmyślać za wiele. Ostatnie trzy dni spędziłam na wymyślaniu dekoracji świątecznych obecnie szukam ładnych, żywo- wyglądających girland i okazuje się że wcale to nie takie łatwe zadanie więc chyba poczekam do grudnia i coś wyrzeźbię z żywych gałązek