Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Pięknie gratulujęDziewczyny 8 dpt beta 102,16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie gratulujęDziewczyny 8 dpt beta 102,16
O a co on tak szaleje z urlopem trzymam kciuki za poniedziałek!Mówisz że tym razem córa będzie ?
Yes miałabym dziś transfer bo endo już w sobotę było eleganckie ale nasz B.R. wziął sobie urlop i wraca dopiero w pn a ja przed nikim innym nóg rozkładać nie chce
Może ja, może nieWpisuję Cię na listę hihi, kto jeszcze chętny?
Ps. Kiedy transfer?
Musimy być dobrej myśliMoże ja, może nie
przy moich dwóch nieudanych transferach nie było fryteczek z MakaCzyli moja beta tak słabo rosła, bo nie było fryteczek?
U mnie po frytkach beta 0przy moich dwóch nieudanych transferach nie było fryteczek z Maka
A po tym udanym były
O a co on tak szaleje z urlopem trzymam kciuki za poniedziałek!
A u mnie teraz bez frytek na razie transfer udanyU mnie po frytkach beta 0
U mnie teraz też bez i też udanyA u mnie teraz bez frytek na razie transfer udany
U nas miała być Lea, ale ostatnio Liliana się wyłaniaja Ci pokaże moja listę damskich imion
Alicja
Pola
Amelia
Liliana
Klara
Antonina
Helena
Aniela
Lila
Natasza
Ines
Te z to zaakceptowane przez starego