raisonnablement
Fanka BB :)
U BR w tfp? Dobrze pamiętam?Poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U BR w tfp? Dobrze pamiętam?Poniedziałek
Daj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumieniaTo musi być znak..... Imie dla córki wybrane? Bo jak nie to mam kilka propozycji hahah.
Ja nigdy polipów nie miałam. @LadyCaro To ie po punkcji się pojawiły?Ja ogólnie nigdy nie czułam owulacji, nie wiem kiedy mam, ale zawsze jak się umawiałam do ginekologa to właśnie w ogolicach połowy cyklu, by lekarz coś o tej owulacji powiedział. Zazwyczaj miała być lada chwila albo była 1/2 dni temu.
I nieraz ( rzadko) mialam plamki jasnej różowej krwi więc myślę że to owu.
Histeroskopie miałam i nie było nic. No ale Ladycaro wyszły polipy a miała plamienia
Chodzą pogłoski, że wszystkie Natalie to super kobiety - polecamDaj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never
nie mam pojęcia. No w cyklu po punkcji były widoczne, ale jest szansa, ze to ten lekarz mi je wykrył. Ja miałam od zawsze plamenia miedzymiesiaczkowe, więc wydaje mi się, ze jednak zawsze tam było coś nie tak.Ja nigdy polipów nie miałam. @LadyCaro To ie po punkcji się pojawiły?
Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.Gratulacje! Ja walczyłam 3 miesiące z Ureaplasmą, po dwoch antybiotykach przez długi czas sie udało, jak ją zwalczyłam czułam się jakbym wygrała los na loterii o komforcie życia nie wspominam, bo skutki dały się też we znaki. Jak ja przechodziłaś? Jaki antybiotyk pomógł?
U mnie doxycylina nie pomogła, potem była azytromycyna i się udało. U mnie objawiała się częstym oddawaniem moczu co mega utrudnialo funkcjonowanie, szczególnie w pracy.Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.
Właśnie ja objawów nie miałam żadnych, byłam w szoku jak mi wyszła. Dostałam doxycyclinum TZF
ja Ci pokaże moja listę damskich imionDaj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never
Ale superDziewczyny 8 dpt beta 102,16
To musi być znak..... Imie dla córki wybrane? Bo jak nie to mam kilka propozycji hahah.
U BR w tfp? Dobrze pamiętam?