reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To musi być znak..... Imie dla córki wybrane? Bo jak nie to mam kilka propozycji hahah.
Daj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia 😅
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never 😂

Ja ogólnie nigdy nie czułam owulacji, nie wiem kiedy mam, ale zawsze jak się umawiałam do ginekologa to właśnie w ogolicach połowy cyklu, by lekarz coś o tej owulacji powiedział. Zazwyczaj miała być lada chwila albo była 1/2 dni temu.
I nieraz ( rzadko) mialam plamki jasnej różowej krwi więc myślę że to owu.
Histeroskopie miałam i nie było nic. No ale Ladycaro wyszły polipy a miała plamienia
Ja nigdy polipów nie miałam. @LadyCaro To ie po punkcji się pojawiły?

Daj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia 😅
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never 😂
Chodzą pogłoski, że wszystkie Natalie to super kobiety 😁😂😅🤣- polecam :)

Gratulacje! Ja walczyłam 3 miesiące z Ureaplasmą, po dwoch antybiotykach przez długi czas sie udało, jak ją zwalczyłam czułam się jakbym wygrała los na loterii😅 o komforcie życia nie wspominam, bo skutki dały się też we znaki. Jak ja przechodziłaś? Jaki antybiotyk pomógł?
Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.
Właśnie ja objawów nie miałam żadnych, byłam w szoku jak mi wyszła. Dostałam doxycyclinum TZF

Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.
Właśnie ja objawów nie miałam żadnych, byłam w szoku jak mi wyszła. Dostałam doxycyclinum TZF
U mnie doxycylina nie pomogła, potem była azytromycyna i się udało. U mnie objawiała się częstym oddawaniem moczu co mega utrudnialo funkcjonowanie, szczególnie w pracy.
Super, że się udało 🙂

ja Ci pokaże moja listę damskich imion

Alicja
Pola ❤️
Amelia❤️
Liliana❤️
Klara
Antonina
Helena
Aniela
Lila❤️
Natasza
Ines❤️