reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To musi być znak..... Imie dla córki wybrane? Bo jak nie to mam kilka propozycji hahah.
Daj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia 😅
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never 😂

Ja ogólnie nigdy nie czułam owulacji, nie wiem kiedy mam, ale zawsze jak się umawiałam do ginekologa to właśnie w ogolicach połowy cyklu, by lekarz coś o tej owulacji powiedział. Zazwyczaj miała być lada chwila albo była 1/2 dni temu.
I nieraz ( rzadko) mialam plamki jasnej różowej krwi więc myślę że to owu.
Histeroskopie miałam i nie było nic. No ale Ladycaro wyszły polipy a miała plamienia
Ja nigdy polipów nie miałam. @LadyCaro To ie po punkcji się pojawiły?

Daj bo ja mam dla syna a dla córki nie mam pojęcia i wiem że z mężem będzie ciężko dojść do porozumienia 😅
Z racji z syn ma mieć imię bo dziadku, ja powiedziałam że w takim razie ja wybieram dla córki. Kiedyś zasugerował że też po jego babci ( cudowna kobieta, bardzo nam kibicowała, nie mogła się doczekać ślubu, niestety zmarła kilka miesięcy przed). Jest to dosyć rzadkie imię ale poznałam osobę o tym imieniu i never 😂
Chodzą pogłoski, że wszystkie Natalie to super kobiety 😁😂😅🤣- polecam :)

Gratulacje! Ja walczyłam 3 miesiące z Ureaplasmą, po dwoch antybiotykach przez długi czas sie udało, jak ją zwalczyłam czułam się jakbym wygrała los na loterii😅 o komforcie życia nie wspominam, bo skutki dały się też we znaki. Jak ja przechodziłaś? Jaki antybiotyk pomógł?
Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.
Właśnie ja objawów nie miałam żadnych, byłam w szoku jak mi wyszła. Dostałam doxycyclinum TZF

Też jestem w szoku, że tak szybko wyleczyłam, bo słyszałam właśnie, że to nie jest takie łatwe do wyleczenia.
Właśnie ja objawów nie miałam żadnych, byłam w szoku jak mi wyszła. Dostałam doxycyclinum TZF
U mnie doxycylina nie pomogła, potem była azytromycyna i się udało. U mnie objawiała się częstym oddawaniem moczu co mega utrudnialo funkcjonowanie, szczególnie w pracy.
Super, że się udało 🙂

ja Ci pokaże moja listę damskich imion

Alicja
Pola ❤️
Amelia❤️
Liliana❤️
Klara
Antonina
Helena
Aniela
Lila❤️
Natasza
Ines❤️