anyżowa
Fanka BB :)
WspanialeDziewczyny 8 dpt beta 102,16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspanialeDziewczyny 8 dpt beta 102,16
Wpisuję Cię na listę hihi, kto jeszcze chętny?Daj Boże żebym mogła do tych twoich sierpniowek dołączyć
Ja przychodzę 2-3 dc, dostaje estrofem, badają estradiol/proga (głównie proga). Później kontrola endometrium ~14 dc (krew estradiol i prog) i ustalenie terminu transferu i kiedy zacząć brac progesteron tyleSame dobre wiadomości tutaj ostatnio, aż przywracacie nadzieję
Czy przygotowując się do owulacji na cyklu sztucznym - przed transferem jadłyście coś na endometrium albo brałyście?
Jutro lekarz przepisze pewnie jakieś tabletki, ale czy robi jeszcze jakieś badania z krwi? Pamiętacie co ile dni przychodziłyście na kontrolę?
Wpisuję Cię na listę hihi, kto jeszcze chętny?
Ps. Kiedy transfer?
Wrzesień i maj to moje dwa ulubione miesiące, musi się udaća najlepiej 3 bo wtedy mam urodzinyto ja zamawiam wrześniowe oczywiście, że już sobie wyliczyłam, że jak wszystko będzie zgodnie z kalendarzem to będę miała termin na 4 września
Niestety księża się zatrzymali x wieków temu, i przez co młodzi odchodzą od kościoła. Ja sama przestralam chodzić bo jak ksiądz powiedział mi kiedyś że seks w zabezpieczeniu z mężem jest grzechem ciężkim i porównał go do zabójstwa to mu powiedziałam żeby księdza grzechy były tak ciężkie jak moje... przyjeżdżają do niego jego własne dzieci w wakacje a zasłania się że to siostra z dziećmiCzytam to i mam:
Czy to nadal XXI wiek, zaraz rok 2025?
Daj znać co jutro na usg. Jestesmy prawie identycznie z cyklami. Ja teoretycznie powinnam być już po owulacji, jakieś tam bóle brzucha miałam 2 dni temu, ale nie wyłapałam piku jak nigdy LH od 3 lat a temperatura dzisiaj wzrosła (18 dc). Od 3 dni mam plamienia/ brudzenia pierwszy raz takie cuda, kompletnie nie wiem co jest grane ale hormony ewidentnie świrują coś.Dziewczyny pierwszy cykl po stymulacji, i już jestem pewna że była owulacja, bo jest sluz tylko jest lekko zabarwiony, na takie plamienie, delikatnie brazowy ale konstytencja dobrą. Bez zapachu. Miała któraś? Dobrze ze jutro lekarz... oby cokolwiek to jest nienodsunelo transferu...
Spoko ja liczę na 25 sierpień;p a jak się przeciągnie to na wrzesieńto ja zamawiam wrześniowe oczywiście, że już sobie wyliczyłam, że jak wszystko będzie zgodnie z kalendarzem to będę miała termin na 4 września
Czyli też masz plamienia. Może to normalne, jutro mam wizytę o 9, odrazu napisze co i jakDaj znać co jutro na usg. Jestesmy prawie identycznie z cyklami. Ja teoretycznie powinnam być już po owulacji, jakieś tam bóle brzucha miałam 2 dni temu, ale nie wyłapałam piku jak nigdy LH od 3 lat a temperatura dzisiaj wzrosła (18 dc). Od 3 dni mam plamienia/ brudzenia pierwszy raz takie cuda, kompletnie nie wiem co jest grane ale hormony ewidentnie świrują coś.
Będę wdzięczna, nie mam obecnie opcji na monitoring.Czyli też masz plamienia. Może to normalne, jutro mam wizytę o 9, odrazu napisze co i jak