fckathy
Fanka BB :)
Mój research rynku wskazuje, ze najlepszy stosunek jakosc cena jest z aliness wlasnieDziewczyny właśnie, jaki metylowany kwas foliowy polecacie? Do tej pory brałam aliness.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój research rynku wskazuje, ze najlepszy stosunek jakosc cena jest z aliness wlasnieDziewczyny właśnie, jaki metylowany kwas foliowy polecacie? Do tej pory brałam aliness.
Czyli moja beta tak słabo rosła, bo nie było fryteczek?Te Twoje frytki z MC Donald działają cuda hahaha mówię do mojego o tym, a on to u Ciebie będą z KFC bo masz na wprost kliniki a ja ze nie! Tak czy siak muszą też być z MC Donald ale mam po drodze
AAAAAAAAAAA! NARESZCIE!To jak już jest taka dobra passa dziś to dołożę swoje pięć groszy i przyszły wyniki powtarzanej chlamydii i ureo, pozbyłam się tego gó.wna i z od następnej miesiączki zaczynamy tabletki anty i od grudnia stymulacja
Na to wychodzi magia mc donald, zależy im na nowych klientach pewnie coś dyspuja ;pCzyli moja beta tak słabo rosła, bo nie było fryteczek?
U mnie teżnie jadłam i beta późno ruszyłaCzyli moja beta tak słabo rosła, bo nie było fryteczek?
Ja poczekam do bety w 10 dpt i wbijam na lipcoweNo raczej!
Czyli nasza winaU mnie teżnie jadłam i beta późno ruszyła
Wasza ekscytacja mi się udzieliła, i co prawda ciężko będzie o dołączenie do lipcowych mamusiek, ale sierpniowe chętnie bym utworzyła hihih.
To nie na bieżąco jestes, prawa się zmieniają . In vitro nie jest grzechem, pod warunkiem, że nie badasz zarodków i ich nie odrzucasz. Jeżeli zapladniasz dwie komórki I dwie przyjmujesz. Chodzi im o nie wyrzucanie, odrzucanie zarodków to jest wg kościoła grzech. Już to kilka razy słyszałam, wywiad z księdzem też. Ale ogólnie jedno to podejście kościoła a dwa każdy ksiądz inaczej tlumaczy. Ale tak nawet moja ginekolog też mi mówiła że aspekt kościoła, przez co mimo zaleceń zarodki nie są badane z refundacji