reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
Brzmi jak plan 😎

reklama
Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!

Tak, zapycham jak mogę, żeby czas uciekał. Jutro właśnie idę z dzieckiem babasen żeby zobaczyć jakie postępy zrobiła bo później może lekarz zabronić basenów. Wiem że w 1 trymestrze nie wskazane. Zakładam że będzie ok, gorzej jak się nie uda. Narazie się cieszę że będzie ok i tego się trzymam

No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!
Nigdy właśnie nie bylam i korzystając ze brat teraz mieszka jadę zobaczyć. A koncert, kupiłam bilety 2 lata temu jak miałam stłuczkę samochodowa zleciało szybko. Jak ja się cieszę że wam się udało z tymi transferami. Teraz czekać na przyrost bety. Naprawdę widzę że teraz jest szczęśliwa passa, przewaga pozytywnych wiadomosci ;)

Hej dziewczyny, nie wiem czy to bezsenność czy stres ale od 5 rano spać nie mogę. Siknęłam na test ale cóż no mocz taki 4h, a nie z nocy 🫣 Ja na śpiocha wstaje do łazienki i nawet nie kontaktuje 🫣 Czy ciemnieje nie wiem ciężko ocenić, beta prawdę powie. Jak mogę marzyć to bym chciała taką koło 90 ✊✊✊

Hej dziewczyny, nie wiem czy to bezsenność czy stres ale od 5 rano spać nie mogę. Siknęłam na test ale cóż no mocz taki 4h, a nie z nocy 🫣 Ja na śpiocha wstaje do łazienki i nawet nie kontaktuje 🫣 Czy ciemnieje nie wiem ciężko ocenić, beta prawdę powie. Jak mogę marzyć to bym chciała taką koło 90 ✊✊✊
Ja to samo, nie śpię i właśnie siknęłam haha zobaczymy zaraz czy ciemnieje czy nie :D budzik ustawiony na 7.30, a jak na złość się o 5 obudziłam

Ja w sumie stwierdziłam że biorąc pod uwagę, że mocz jest 4h to kreska ciemnieje, a na pewno jest ciemniejsza w stosunku do wtorkowej 😉
U mnie też ciemnieje, zdjęcie robione po 5 minutach od wykonania :D musi być dobrze! Moja kolekcja się powiększa 😂😂😂

Załączniki

• IMG_3042.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry