reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dobrze mówisz.
Jak pracujesz koło Bonarkiz donyslam że korpo. Jak z kawa? Odrzuca Cię czy nie? Mnie ciągnęło do kawy... do tego stopnia że ograniczałam do dwóch dziennie plus bekofeinowe...
Tak tak ja korpo, właśnie odkąd zrobiłam test to nie piłam, bo się naczytałam, że te najnowsze badania mówią, żeby ograniczyć całkiem i mąż mi ma zamówić bezkofeinowa 😂 a właśnie ochotę straszną mam na kawę

Tak tak ja korpo, właśnie odkąd zrobiłam test to nie piłam, bo się naczytałam, że te najnowsze badania mówią, żeby ograniczyć całkiem i mąż mi ma zamówić bezkofeinowa 😂 a właśnie ochotę straszną mam na kawę
Ja nie czytam takich badan😅 po prostu pije kawe bo tak jak mówisz ciągnie do niej

My za trochę zbieramy się na punkcje. I tak mam ochotę na kawę, a tu nie wolno
I pada pierwszy śnieg w tym roku, może to dobry znak dla moich ❄️
Trzymam kciuki 🥰
Do 90 mg kofeiny można a koleżance co teraz była w ciazy lekarz mówił że jak tylko nie odpycha to pić. Ja piłam dwie filiznaki i dziecku nic nie jest. Zdrowe i przenoszone ;) jak pijesz dobrą kawę to ok, gorzej gdybyś energetyki piła.

reklama
A ja miałam słowa prorocze ostatnio na wizycie, jak zapytałam czy jest możliwe, że odstawię anty po 21 dniach i będę brała zastrzyki, a okres przyjdzie dopiero 30 dnia? Więc mój organizm udowodnił, że to niemożliwe i wizyta zamiast w poniedziałek to jutro. Mam nadzieję że tym razem wyniki wyjdą dobrze i od jutra lecę ze stymulacją ☺️

Do góry