Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
GratulacjeJest nadzieja ze będzie Oki
Beta 10.63

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJest nadzieja ze będzie Oki
Beta 10.63
SuperDziewczyny u mnie dziś kontrola w trakcie stymulacji ,lekarz mówił że widać 10 ładnych komórek ,wieczorem zastrzyk Ovitrelle i w środę rano moja pierwsza punkcja .Jestem dobrej myśli choć teraz chyba zaczyna się najcięższy czas procedury czyli czekanie ....a cierpliwość nie jest moją mocną stroną .Trzymajcie kciuki .
Rzeczywiście kreska jest różowa i wyraźna..Hej , w sobotę odstawiałam leki bo beta malała , ale okres nie przychodził a miałam jeszcze test więc sobie zrobiłam ( w sumie nie wiem po co ) i tu takie zdziwko. Oczywiście biegusiem na betę Pani w diagnostyce dyżurnej zrobiła w godzinę![]()
Pinki najczulsze testy świata wykryły betę 2,1 .
Zobacz załącznik 1670829
13 dzień cykluSupertrzymam kciuki. A w którym dniu cyklu będzie punkcja?
A ten test nie jest wadliwy? Tak wygląda jakby ta kreska wybarwiła się tylko po lewej stronie, połowę jakby odcięło, jest zdecydowanie węższa niż kreska testowa.Hej , w sobotę odstawiałam leki bo beta malała , ale okres nie przychodził a miałam jeszcze test więc sobie zrobiłam ( w sumie nie wiem po co ) i tu takie zdziwko. Oczywiście biegusiem na betę Pani w diagnostyce dyżurnej zrobiła w godzinę
Zobacz załącznik 1670829
Ileś miałaś w sobotę ? Podali dwa zarodki?Hej , w sobotę odstawiałam leki bo beta malała , ale okres nie przychodził a miałam jeszcze test więc sobie zrobiłam ( w sumie nie wiem po co ) i tu takie zdziwko. Oczywiście biegusiem na betę Pani w diagnostyce dyżurnej zrobiła w godzinę
Zobacz załącznik 1670829
napewno jest wadliwy , bo beta wyszła 2,1 więc dalej spada . Narobił mi tylko zamieszania w głowie i trochę stresu . Testy niestety mogą wyjść fałszywie dodatnieA ten test nie jest wadliwy? Tak wygląda jakby ta kreska wybarwiła się tylko po lewej stronie, połowę jakby odcięło, jest zdecydowanie węższa niż kreska testowa.
Dla siebie w środę i w piątek dla klinikiGratulacje! Kiedy robisz przyrost ?