reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej , w sobotę odstawiałam leki bo beta malała , ale okres nie przychodził a miałam jeszcze test więc sobie zrobiłam ( w sumie nie wiem po co ) i tu takie zdziwko. Oczywiście biegusiem na betę Pani w diagnostyce dyżurnej zrobiła w godzinę ♥️
Pinki najczulsze testy świata wykryły betę 2,1 .

IMG_9341.jpeg

Dziewczyny u mnie dziś kontrola w trakcie stymulacji ,lekarz mówił że widać 10 ładnych komórek ,wieczorem zastrzyk Ovitrelle i w środę rano moja pierwsza punkcja .Jestem dobrej myśli choć teraz chyba zaczyna się najcięższy czas procedury czyli czekanie ....a cierpliwość nie jest moją mocną stroną .Trzymajcie kciuki .
Super 🙂 trzymam kciuki. A w którym dniu cyklu będzie punkcja?

Hej , w sobotę odstawiałam leki bo beta malała , ale okres nie przychodził a miałam jeszcze test więc sobie zrobiłam ( w sumie nie wiem po co ) i tu takie zdziwko. Oczywiście biegusiem na betę Pani w diagnostyce dyżurnej zrobiła w godzinę ♥️

Zobacz załącznik 1670829
Rzeczywiście kreska jest różowa i wyraźna..

Zobacz załącznik 1670829
A ten test nie jest wadliwy? Tak wygląda jakby ta kreska wybarwiła się tylko po lewej stronie, połowę jakby odcięło, jest zdecydowanie węższa niż kreska testowa.

Dziewczyny mam do zrobienia test allo MLR czy to jest obojętne gdzie to zrobię.
To znaczy w diagnostyce to robią ale czy trzeba patrzeć na opinie danych placówek diagnostyk?

Zobacz załącznik 1670829
Ileś miałaś w sobotę ? Podali dwa zarodki? 🤔

A ten test nie jest wadliwy? Tak wygląda jakby ta kreska wybarwiła się tylko po lewej stronie, połowę jakby odcięło, jest zdecydowanie węższa niż kreska testowa.
napewno jest wadliwy , bo beta wyszła 2,1 więc dalej spada . Narobił mi tylko zamieszania w głowie i trochę stresu . Testy niestety mogą wyjść fałszywie dodatnie

reklama
Do góry