Deess.
Fanka BB :)
ja miałam 16,77A czy któraś z Was robiła betę 5dpt? I jakie wartosci się przewijały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam 16,77A czy któraś z Was robiła betę 5dpt? I jakie wartosci się przewijały?
Beta prawdę powie. Myślę że Ok 12-13 powinny być wyniki, diagnostyka dość sprawnie działa. Jeśli miałabym się stresować czy oślepnąć od szukania tych kresekja miałam 16,77
Czekamy <3Beta prawdę powie. Myślę że Ok 12-13 powinny być wyniki, diagnostyka dość sprawnie działa. Jeśli miałabym się stresować czy oślepnąć od szukania tych kresek
pewnie , ja testów nie robiłam tylko betę od 5dpt 3mam kciuki !Beta prawdę powie. Myślę że Ok 12-13 powinny być wyniki, diagnostyka dość sprawnie działa. Jeśli miałabym się stresować czy oślepnąć od szukania tych kresek
Jak z moczu wychodzi to tym bardziej wyjdzie z krwi mocz chyba ma 24h opóźnienia w stosunku do krwi z tego co pamietam. Poza tym, testy moczowe to nie jest wyznacznik jakości tylko raczej informacja, czy badać dalej czy nieTo u mnie pewnie wyjdzie mniej niż 10 bo testy słabsze o ile cokolwiek wyjdzie..
U mnie ten sam case był - zazwyczaj nawet nie zdążyłam zatestować, bo albo był już okres albo kręcenie brzucha i ewidentne objawy, ze nadejdzieJa coś tam widzę w miejscu gdzie powinna być kreska. Chociaz zrobiłam bardzo mało testów w życiu, w sumie tylko po transferach
Jak się staraliśmy naturalnie to okres zawsze miałam w terminie więc stwierdziłam że nie ma sensu
Jak dr nie odezwie się z info co dalej to na 100% pójdę. Nie chciałabym przegapić rozpoczęcia stymulacji i zmarnować cyklu.Ja bym tak czy siak poszła jak nie pójdziesz to tym bardziej nie wiadomo co dalej
Załączam Ci taki prosty rysunek. Patrzysz na Twój Kir i zestawiasz z hlac męża.
ja miałam odroczony i dostałam 2 dni wcześniej okres niż powinnam normalnie. W trakcje brania duphastonu już zaczęłam plamić.Dzień dobry
Pytanka dwa, czy któraś kobietka miała sytuację, że po punkcji został odroczony transfer do kolejnego cyklu? Jeżeli tak, to w którym dniu cyklu dostałyście okres? To się jakoś może przesunąć w jedną albo drugą stronę? Aktualnie biorę Primolut Nor 2x1.
A drugie pytanie, to w tym "sztucznym" cyklu, w którym dniu wtedy miałyście transfer? Wiem, że z owulacją różnie, z endometrium itd, ale pamiętacie jak to było u Was?
Miłego dnia!
Bardzo często jest odraczany, progesteron może być za wysoki, mogłaś mieć dużo pęcherzyków pobranych, jajniki są powiększone. Ja po punkcji dostałam 10 dni poDzień dobry
Pytanka dwa, czy któraś kobietka miała sytuację, że po punkcji został odroczony transfer do kolejnego cyklu? Jeżeli tak, to w którym dniu cyklu dostałyście okres? To się jakoś może przesunąć w jedną albo drugą stronę? Aktualnie biorę Primolut Nor 2x1.
A drugie pytanie, to w tym "sztucznym" cyklu, w którym dniu wtedy miałyście transfer? Wiem, że z owulacją różnie, z endometrium itd, ale pamiętacie jak to było u Was?
Miłego dnia!