reklama
sucrebouche
Zaciekawiona BB
No to mega szybko Ci wyszła ja chyba nie będę miała odwagiJa tak miałam od 4dpt i dlatego zrobiłam test, bo nie miałam takiego uczucia nigdy i już 4dpt względnie ciemna krecha
Motylkowa!
Fanka BB :)
Super że się udało! Trzymamy niezmiennie kciukiDziewczyny, jednak zaczynam stymulacje trzymajcie kciuki, żeby już nic się nie zmieniło plus oby wyszło więcej zarodków niż 0 W poniedziałek mam rozpisanie leków i start
Agunia1401
Moderator
Zakładaj że będzie optymalnie, kiedyś usłyszałam że zawsze będzie optymalnie, będzie co będzie, teraz jesteś w ciazy i się nią ciesz Twoje samopoczucie przekłada się na maluchy w brzuchuMam przypadek bliźniaków No takie miałam przyrosty x3/x4 średnio, ale nie przyszłoby mi to do głowy nawet. Dzisiaj robię ostatnią betę to zobaczymy jaki przyrost po 48h Będzie co ma być, ale stresik jeszcze większy niż normalnie
Aileen31
Hehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumentyOby był negatyw, bo razem nam będzie raźniej w środę
amusedxxx
my podpisywaliśmy dokumenty na samym początku cyklu transferowego, więc w sam dzień transferu teoretycznie mogłabym sama przyjść no ale sobie nie wyobrażam żeby męża nie było, chociaż wiadomo i tak czekał w recepcjiHehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty
raisonnablement
Właśnie dopytam jeszcze w poniedziałek, ale mam ustawiony transfer na 14.15 w środę. A Ty na którą?Hehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty
Gosia0132
Biało@Gosia0132 i jak tam dzisiaj?
reklama
Motylkowa!
U nas musieliśmy obydwoje przyjść podpisać dokumenty przed transferem. I jak to się zrobi wcześniej to w teorii już na sam transfer partner nie musi się pojawić. Ze mną mąż pojechał, mimo że na salę zabiegowa nie miał wstępuHehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty