no niestety nie da się nic zaplanować w przód. Nawet jeśli nie lot to trzeba brać pod uwagę ewentualną hospitalizację/ wizytę u lekarza poza granicami kraju.Mój tak kombinuje już że na święta gdzieś lecieć, pozniej że na moje urodziny 14 stycznia.... a ja nie wiem czy to dobry pomysł, stracimy kasę za bilety jak się okaże że mam zakaz lotów. Transfer jak nic się nie odsunie w połowie grudnia. A może właśnie by się przydało takie odstresowanie.
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
takie@amusedxxx Ty też też miałaś te różowe, nasza testerko ?
Lea2022
Moderator
W pierwszym trymestrze nie jest wskazane latanie, w trzecim też nie. W drugim ok - o ile nic się nie dzieje, a tego też wcześniej nie przewidzisz.Mój tak kombinuje już że na święta gdzieś lecieć, pozniej że na moje urodziny 14 stycznia.... a ja nie wiem czy to dobry pomysł, stracimy kasę za bilety jak się okaże że mam zakaz lotów. Transfer jak nic się nie odsunie w połowie grudnia. A może właśnie by się przydało takie odstresowanie.
Pierwsze 🥰
@Motylkowa! A czy nasz lekarz uznaje immunologie?
Włączył jakieś leki przy twoim transferze?
raisonnablement
Chyba ok, przepuściłam panie bo pęcherz nie współpracował. Po transferze miałam lekkie plamienie chyba trafił na jakieś naczynko. Betę kazał zrobić w piątek. Planuje w środę (7dpt)@marrz a u ciebie jak tam? Kiedy będziesz testować?
Aileen31
Nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jestTo transferujemy razem, teraz musi się nam udać
Motylkowa!
W. chyba nie uznaje immunologi. Ja jestem u K. - ona uznaje i miałam od niej accofil, prograf i encorton (oprócz innych leków) do transferu.@Motylkowa! A czy nasz lekarz uznaje immunologie?
fckathy
Dokładnie o to mi chodzi. Jest 90% ze nic się nie stanie, ale jak jednak coś się zadzieje to lepiej nie dokładać sobie stresu związanego z dostępem do opieki zdrowotnej. U mnie niestety przepadła kasa, ale jakoś bardzo mnie to nie boli dla tak długo wyczekiwanej ciazy.ja wstępnie na wizycie potwierdzającej w klinice dostałam info że nie ma przeciwwskazań bo wszystko było ok. Dobrze że postanowiliśmy poczekać do tego wstępnie planowanego urlopu na połowę października i kupić lasta. 4 dni później wylądowałam z krwawieniem w szpitalu i też zakaz lotów i ogólnie tryb odpoczynek. Chociaż kasa nie przepadła.
reklama
sucrebouche
Zaciekawiona BB
W poniedziałek miałam transfer, mialyscie uczucie takiej ciężkości w brzuchu? , nie wiem jak to nazwać jakbym ciągle najedzona była + delikatne skurcze brzucha.