reklama
S
sucrebouche
Gość
No to mega szybko Ci wyszłaJa tak miałam od 4dpt i dlatego zrobiłam test, bo nie miałam takiego uczucia nigdyi już 4dpt względnie ciemna krecha
![]()

Motylkowa!
Fanka BB :)
Super że się udało! Trzymamy niezmiennie kciukiDziewczyny, jednak zaczynam stymulacjetrzymajcie kciuki, żeby już nic się nie zmieniło plus oby wyszło więcej zarodków niż 0
W poniedziałek mam rozpisanie leków i start
![]()

Agunia1401
Moderator
Zakładaj że będzie optymalnie, kiedyś usłyszałam że zawsze będzie optymalnie, będzie co będzie, teraz jesteś w ciazy i się nią cieszMam przypadek bliźniakówNo takie miałam przyrosty x3/x4 średnio, ale nie przyszłoby mi to do głowy nawet. Dzisiaj robię ostatnią betę to zobaczymy jaki przyrost po 48h
Będzie co ma być, ale stresik jeszcze większy niż normalnie
![]()

Aileen31
Hehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumentyOby był negatyw, bo razem nam będzie raźniej w środę![]()

amusedxxx
Moderator
my podpisywaliśmy dokumenty na samym początku cyklu transferowego, więc w sam dzień transferu teoretycznie mogłabym sama przyjść no ale sobie nie wyobrażam żeby męża nie było, chociaż wiadomo i tak czekał w recepcjiHehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty![]()
raisonnablement
Właśnie dopytam jeszcze w poniedziałek, ale mam ustawiony transfer na 14.15 w środę. A Ty na którą?Hehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty![]()
Gosia0132
Biało@Gosia0132 i jak tam dzisiaj?![]()

reklama
Motylkowa!
U nas musieliśmy obydwoje przyjść podpisać dokumenty przed transferem. I jak to się zrobi wcześniej to w teorii już na sam transfer partner nie musi się pojawić. Ze mną mąż pojechał, mimo że na salę zabiegowa nie miał wstępuHehe też mam taką nadzieję, a na którą masz transfer ? I pytanko czy wasi M musieli być przy transferze, bo u mnie się pytałam i musi być żeby podpisać dokumenty![]()