Ja miałam dziś. Póki co nie czuje kompletnie nic czy to dobrze czy źle? Chyba staram się o tym nie myśleć.W poniedziałek miałam transfer, mialyscie uczucie takiej ciężkości w brzuchu? , nie wiem jak to nazwać jakbym ciągle najedzona była + delikatne skurcze brzucha.
reklama
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Ja miałam dziś. Póki co nie czuje kompletnie nic czy to dobrze czy źle? Chyba staram się o tym nie myśleć. Na sztucznym?
raisonnablement
Fanka BB :)
To badanie na helicobacter masz z krwi?Nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jest
Agunia1401
Moderator
Jak leciałam sama w ciazy to ok 25tc dziecko mi się obróciło w brzuchu, bujałam się w samolocie tak się wiercila, w Bergen zapinałam kurtkę zimowa po wylądowaniu w Polsce już nie ale na powrocie to ok 31tc przy lądowaniu się przestraszyłam bo dostałam już skurczu bardzo mocnego, na szczęście jednego, taki ostrzegawczego.W pierwszym trymestrze nie jest wskazane latanie, w trzecim też nie. W drugim ok - o ile nic się nie dzieje, a tego też wcześniej nie przewidzisz.
Agunia1401
Moderator
A to nie Ty miałaś taka wysoka betę? Tylko się cieszyć masz przypadek bliźniaków w rodzinie?Miałam dzisiaj szybkie USG, widać ładny pęcherzyk, a nawet lekarz mówi, że widzi coś drugiego, ale to nic nie znaczy i dopiero jak będą zarodki to można o tym coś powiedzieć Serce mi prawie stanęło.
Mój kolega w pracy z pierwsza żona ma 1 dziecko, rozwiedli się. Teraz z partnerka chcieli jedno dziecko, poszli na usg a lekarz mówi że gratuluję ale na dziś nie określę czy to będą bliźniaki czy trojaczki... serce im stanęło, czekali 2 tygodnie na kolejne usg. Skończyło się na bliźniakach
Aileen31
Nie z kału, będę robiła.To badanie na helicobacter masz z krwi?
raisonnablement
Oby był negatyw, bo razem nam będzie raźniej w środęNie z kału, będę robiła.
Mam przypadek bliźniaków No takie miałam przyrosty x3/x4 średnio, ale nie przyszłoby mi to do głowy nawet. Dzisiaj robię ostatnią betę to zobaczymy jaki przyrost po 48h Będzie co ma być, ale stresik jeszcze większy niż normalnieA to nie Ty miałaś taka wysoka betę? Tylko się cieszyć masz przypadek bliźniaków w rodzinie?
Mój kolega w pracy z pierwsza żona ma 1 dziecko, rozwiedli się. Teraz z partnerka chcieli jedno dziecko, poszli na usg a lekarz mówi że gratuluję ale na dziś nie określę czy to będą bliźniaki czy trojaczki... serce im stanęło, czekali 2 tygodnie na kolejne usg. Skończyło się na bliźniakach
Ja tak miałam od 4dpt i dlatego zrobiłam test, bo nie miałam takiego uczucia nigdy i już 4dpt względnie ciemna krechaW poniedziałek miałam transfer, mialyscie uczucie takiej ciężkości w brzuchu? , nie wiem jak to nazwać jakbym ciągle najedzona była + delikatne skurcze brzucha.
reklama
Motylkowa!
@Gosia0132 i jak tam dzisiaj?