reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wam też się tak dłuży od wizyty do wizyty? To chyba na każdym etapie... :)

Ja byłam w poniedziałek u swojej gin na kontroli tydzień po wypisie ze szpitala. Krwiak jest, spory, z plusów to prawidłowo rozwijające się dziecko i krwiak w innym miejscu, niż przyczep pępowinowy. Ale nadal jest zagrożenie, bo żaden krwiak nie jest dobry w ciąży, więc gdzieś ciągle z tyłu głowy strach o to wszystko :(

Czekamy na wyniki nifty, liczę, że bedą w tym tygodniu, a 14.11 USG genetyczne...
Mi się od tego tygodnia już nie dłuży 🙃 u mnie 9+5, ale Ty jesteś dalej z tego co pamietam. Ja tez prenatalne mam 14.11. 😄

reklama
@Pierwsze 🥰 a jak u Was? Startujecie z procedurą? :)
Dzięki że pamiętasz 😊
Czekam na telefon z kliniki.
Byliśmy na początku października na podpisaniu regulaminów i mamy czekać na telefon od pani koordynator w celu umówienia się na badania potrzebne do procedury.
Na tamten moment powiedziano nam że do 6 tygodnii ale nie wytrzymalam i napisałam do nich z zapytaniem kiedy mogę się spodziewać kontaktu od nich to się dowiedziałam że jest długa lista oczekujących i może to trwać nawet do 2.5 miesiąca czasu oczekiwania.😱
Ale czekam . Może będzie to jakoś szybciej 🙏🙏

Bardzo bym chciała to już zacząć 😊 ale jak będzie to się okaże.

Dzięki że pamiętasz 😊
Byliśmy na początku października na podpisaniu regulaminów i mamy czekać na telefon od pani koordynator w celu umówienia się na badania potrzebne do procedury.
Na tamten moment powiedziano nam że do 6 tygodnii ale nie wytrzymalam i napisałam do nich z zapytaniem kiedy mogę się spodziewać kontaktu od nich to się dowiedziałam że jest długa lista oczekujących i może to trwać nawet do 2.5 miesiąca czasu oczekiwania.😱

O matko która to klinika?

Powiedzcie proszę czy te wyniki z Katowic są głównie potrzebne do decyzji o badaniu zarodków? I potem do ewentualnego cyklu transferowego?
Czy przy rozpoczęciu stymulacji też już w razie czego trzebaby coś włączyć?

Czekamy już 7 tygodni. Przy dobrych wiatrach może stymulacja ruszy jeszcze w tym tygodniu, a do punkcji beda już wyniki.

Nie czekałyście chyba dłużej, niż 8 tygodni?

Ostatnia edycja:
Dzięki że pamiętasz 😊

u mnie też tak było, pojechaliśmy na początku lipca podpisać regulamin a zadzowniloi chyba jakoś na koniec sierpnia/początek września, szybciej o miesiąc niż mówili

reklama
Powiedzcie proszę czy te wyniki z Katowic są głowie potrzebne do decyzji o badaniu zarodków? I potem do ewentualnego cyklu transferowego?
Czy przy rozpoczęciu stymulacji też już w razie czego trzebaby coś włączyć?

Czekamy już 7 tygodni. Przy dobrych wiatrach może stymulacja ruszy jeszcze w tym tygodniu, a do punkcji beda już wyniki.

Nie czekałyście chyba dłużej, niż 8 tygodni?
Ja dostałam wyniki po równych 9 tygodniach

Do góry