reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

u mnie też tak było, pojechaliśmy na początku lipca podpisać regulamin a zadzowniloi chyba jakoś na koniec sierpnia/początek września, szybciej o miesiąc niż mówili
A myślałam że to przez to że brakuje pieniędzy i dlatego się to tak obsuwa.
Ale o tym braku pieniędzy to wiem z tego forum ktoś tu wspominał o tym ale czy tak jest to nie wiem.
To mam nadzieję że w tym roku chociaż zaczniemy ✊✊🙏

reklama
A myślałam że to przez to że brakuje pieniędzy i dlatego się to tak obsuwa.
Ale o tym braku pieniędzy to wiem z tego forum ktoś tu wspominał o tym ale czy tak jest to nie wiem.
To mam nadzieję że w tym roku chociaż zaczniemy ✊✊🙏
no u nas akurat było dużo par zapisanych. Póki co u mnie w klinice nic nie słychać o braku kasy.

A macie jakieś rady jak się przygotować do tej procedury żeby były jak najlepsze efekty?
Skoro czas oczekiwania taki długi to mam czas żeby coś podreperować czy zmienić.
Niestety dieta u mnie leży nie mogę się opamiętać, i tak z dnia na dzień odwlekam zmianę diety na zdrowsza.
Jeśli chodzi o sumplementy to biorę regularnie tzn biorę: 2x2 ubichinol ;wit d;wit b12; folian.
Czy coś jeszcze trzeba dorzucić?

A macie jakieś rady jak się przygotować do tej procedury żeby były jak najlepsze efekty?
Skoro czas oczekiwania taki długi to mam czas żeby coś podreperować czy zmienić.
Niestety dieta u mnie leży nie mogę się opamiętać, i tak z dnia na dzień odwlekam zmianę diety na zdrowsza.
Jeśli chodzi o sumplementy to biorę regularnie tzn biorę: 2x2 ubichinol ;wit d;wit b12; folian.
Na pewno omega możesz dorzucić i jod

skoro ciężko Ci zmienić dietę to po prostu dorzuć jakiś mały krok. Nie wiem jaki u Ciebie jest problem, ale najgorzej to robić wszystko naraz. Dołóż dodatkową porcję warzyw do jedengo posiłku, 2 szklanki wody w ciągu dnia. Małe rzeczy się liczą.

Dziewczyny, czy miałyście plamienia przy torbieli krwotocznej w jajniku? Zaczynam się troche stresować tym plemieniem i nie wiem czy to plamienie jest normalne.

reklama
Do góry