reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

u mnie też tak było, pojechaliśmy na początku lipca podpisać regulamin a zadzowniloi chyba jakoś na koniec sierpnia/początek września, szybciej o miesiąc niż mówili
A myślałam że to przez to że brakuje pieniędzy i dlatego się to tak obsuwa.
Ale o tym braku pieniędzy to wiem z tego forum ktoś tu wspominał o tym ale czy tak jest to nie wiem.
To mam nadzieję że w tym roku chociaż zaczniemy ✊✊🙏

reklama
A myślałam że to przez to że brakuje pieniędzy i dlatego się to tak obsuwa.
Ale o tym braku pieniędzy to wiem z tego forum ktoś tu wspominał o tym ale czy tak jest to nie wiem.
To mam nadzieję że w tym roku chociaż zaczniemy ✊✊🙏
no u nas akurat było dużo par zapisanych. Póki co u mnie w klinice nic nie słychać o braku kasy.

A macie jakieś rady jak się przygotować do tej procedury żeby były jak najlepsze efekty?
Skoro czas oczekiwania taki długi to mam czas żeby coś podreperować czy zmienić.
Niestety dieta u mnie leży nie mogę się opamiętać, i tak z dnia na dzień odwlekam zmianę diety na zdrowsza.
Jeśli chodzi o sumplementy to biorę regularnie tzn biorę: 2x2 ubichinol ;wit d;wit b12; folian.
Czy coś jeszcze trzeba dorzucić?

A macie jakieś rady jak się przygotować do tej procedury żeby były jak najlepsze efekty?
Skoro czas oczekiwania taki długi to mam czas żeby coś podreperować czy zmienić.
Niestety dieta u mnie leży nie mogę się opamiętać, i tak z dnia na dzień odwlekam zmianę diety na zdrowsza.
Jeśli chodzi o sumplementy to biorę regularnie tzn biorę: 2x2 ubichinol ;wit d;wit b12; folian.
Na pewno omega możesz dorzucić i jod

skoro ciężko Ci zmienić dietę to po prostu dorzuć jakiś mały krok. Nie wiem jaki u Ciebie jest problem, ale najgorzej to robić wszystko naraz. Dołóż dodatkową porcję warzyw do jedengo posiłku, 2 szklanki wody w ciągu dnia. Małe rzeczy się liczą.

Dziewczyny, czy miałyście plamienia przy torbieli krwotocznej w jajniku? Zaczynam się troche stresować tym plemieniem i nie wiem czy to plamienie jest normalne.

reklama
Do góry