Już o 7.30 byłam , czekam na wyniki@polly95 a jak tam u Ciebie? byłaś na becie?
reklama
fckathy
Fanka BB :)
U mnie dziś 9+2, wizyt dobrych kilka za mną i ani razu nie usłyszałam pytania o zwolnieniePierwsze USG w klinice 4 listopada lekarka już na teleporadzie mi się pytała czy L4 potrzebuje
amusedxxx
chcesz namiar do mojej lekarki?U mnie dziś 9+2, wizyt dobrych kilka za mną i ani razu nie usłyszałam pytania o zwolnienie
amusedxxx
a pamiętasz kiedy miałaś pierwszą wizytę? Zastanawiam sie co tam może być u mnie widać w 21dptU mnie dziś 9+2, wizyt dobrych kilka za mną i ani razu nie usłyszałam pytania o zwolnienie
raisonnablement
Prowadzisz ciążę z luxmed czy w klinice?U mnie dziś 9+2, wizyt dobrych kilka za mną i ani razu nie usłyszałam pytania o zwolnienie
Agunia1401
Moderator
Polecam sanprobi super formuła lub ibs a to najlepiej przez neta bo tańsze.Skoczę w poniedziałek do apteki to o coś poproszę
fckathy
Właśnie dobrze się składa, bo ja nie chce iść na zwolnienie do kwietnia i tak, jeżeli zdrowie pozwoli. Poza tym, ja na własnej działalności, wiec finansowo to nie ma niestety duzego znaczenia dla mnie.chcesz namiar do mojej lekarki?
tak, ja właśnie byłam 21 dpt w klinice i wtedy było widać zarodek i YS po raz pierwszy, ale bez serca, ono pojawiało się dwa dni później. Załączam Ci całą moja listę kontrolia pamiętasz kiedy miałaś pierwszą wizytę? Zastanawiam sie co tam może być u mnie widać w 21dpt
Załączniki
amusedxxx
Co to za aplikacja?Właśnie dobrze się składa, bo ja nie chce iść na zwolnienie do kwietnia i tak, jeżeli zdrowie pozwoli. Poza tym, ja na własnej działalności, wiec finansowo to nie ma niestety duzego znaczenia dla mnie.
tak, ja właśnie byłam 21 dpt w klinice i wtedy było widać zarodek i YS po raz pierwszy, ale bez serca, ono pojawiało się dwa dni później. Załączam Ci całą moja listę kontroli
reklama
amusedxxx
Kariotypy badałyście same z siebie podczas starań? Czy klinika to będe chciała badac jeśli nie było wcześniej badane ?
Ja robilam jeszcze przed wizyta w klinice na własną rękę. Niby nie jest to wymagane badanie ale niektóre kliniki chcą żeby zrobić przed procedura