amusedxxx
Fanka BB :)
no oczywiścieJa też mogę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no oczywiścieJa też mogę?
Cieszyć się, ze tak późno poza tym ja serio kiedyś mówiłam, ze jestem gotowa na wszystkie objawy w końcu nadeszłynie wiem czy się cieszyć czy Ci współczuć
A dostałaś od razu L4 na tydzień, czy musiałaś chodzić na jakieś kontrolne badania i przedłużać?Tak, ja ledwo chodziłam w piątek punkcją a do pracy wróciłam w czwartek
Generalnie punkcję robił mi nie mój lekarz i on zaproponował mi tylko l4 na poniedziałek - postawiłam go do pionu i wypisał do środy.A dostałaś od razu L4 na tydzień, czy musiałaś chodzić na jakieś kontrolne badania i przedłużać?
Może dołóż jakieś probiotyki? Albo glutka z siemienia lnianegoMnie dziś boli żołądek, tyle tabletek dziennie to nigdy nie brałam
Skoczę w poniedziałek do apteki to o coś poproszęMoże dołóż jakieś probiotyki? Albo glutka z siemienia lnianego