amusedxxx
Fanka BB :)
ale mamy dobra fale super!6dpt - beta 47,4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mamy dobra fale super!6dpt - beta 47,4
ja byłam w 21dpt i był pęcherzyk z zarodkiema pamiętasz kiedy miałaś pierwszą wizytę? Zastanawiam sie co tam może być u mnie widać w 21dpt
Ja miałam wszystko co się dało… wszystkie hormony kilka razy, krzywe cukrowe, laparoskopie, HSG, monitoringi cyklu przez rok, no właściwie po kwalifikacji dorobiłam tylko histero x2 i tyleJakie badania miałyście zrobione podczas starań przed wizyta kwalifikacyjną?
Ja przy badaniu do 12 bety oraz morfologii w sobotę i niedziele wynik miałam koło 16Czy ktoś ma doświadczenia z diagnostyką w sobotę?
Robiłam betę o 8 i nadal nie mam wyniku
Doktor sobie życzyła, że do refundacji potrzebuje wynik z 9dpt
Dupek z tego co wiem to tylko nie wychodzi. Mi badali w dniu transferuDziewczyny, doktor nie kazał robić mi progesteronu przed transferem. Mam pytanie, czy cyclogest wyjdzie z krwi? Czy jest sens zrobić np w poniedziałek bo będę w mieście rano? Transfer w środę. Czy darować sobie i słuchać lekarza?
Nie w każdej klinice badają w dniu transferuDziewczyny, doktor nie kazał robić mi progesteronu przed transferem. Mam pytanie, czy cyclogest wyjdzie z krwi? Czy jest sens zrobić np w poniedziałek bo będę w mieście rano? Transfer w środę. Czy darować sobie i słuchać lekarza?