ja nie brałam l4, na drugi dzień poszłam do pracy po punkcji. Praca biurowa więc większość przesiedziałam ale ogólnie myślę że taki 1-2 dni mogłam poleżeć.Melduję, że w poniedziałek punkcja, trzymajcie kciuki
Niestety transfer odroczony do następnego cyklu. Estradiol ponad 4 tys, zagrożenie hiperstymulacji i nie będziemy w tym ryzykować.
Mam nadzieję, że będzie co zamrażać
Byłyście na l4 po punkcji?
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
nie wiem czy się cieszyć czy Ci współczućTo ja chyba z Mdłościami na Ciebie czekałam, bo mnie dopiero dziś porządnie przyatakowały
Devin
Dawaj to ja idę tam z wamiNo dobra przyrost prawidłowy… założyć lipcowe mamuśki? .
JestemA
Ja tylko czekam na wynik z dzisiaj i mogę lecieć na lipcoweNo dobra przyrost prawidłowy… założyć lipcowe mamuśki? .
Magnolia89
Początkująca w BB
Hej, też mam odroczony transfer, ale czytałam, że większe szanse są mrożonych, bo organizm potrzebuje odpoczynku po stymulacji.Melduję, że w poniedziałek punkcja, trzymajcie kciuki
Niestety transfer odroczony do następnego cyklu. Estradiol ponad 4 tys, zagrożenie hiperstymulacji i nie będziemy w tym ryzykować.
Mam nadzieję, że będzie co zamrażać
Byłyście na l4 po punkcji?
Ja miałam hiperstymulacje, punkcja w piątekz więc weekend przeleżałam. Do pracy chodziłam bo mam pracę siedzącą, ale w innym przypadku bym nie dała rady tak mnie bolał brzuch
amusedxxx
Dawaj to ja idę tam z wami
Ja tylko czekam na wynik z dzisiaj i mogę lecieć na lipcowe
to zapraszam
Ja też mogę?to zapraszam
reklama
Ja mam bardzo nietypową sytuację w pracy, zmieniłam niedawno stanowisko na kierownicze, więc moje plany się zmieniły. Jak wszystko pójdzie dobrze, to planuje pracować do lutego/marca - potem oczekiwanie i odpoczywanie, ale jeśli tylko coś się podzieje to idę od razu i na nic nie patrzęDziewczyny po udanych transferach - pracujecie czy jednak L4? Tak myślę jak ja bym postąpiła jakby się udało i nie wiem, ale pewnie poszłabym szybko, bo u mnie w pracy zero szacunku za pracę, więc moja motywacja ostatnio spadła poniżej 0