Devin
Fanka BB :)
Dobry dzień dziśBeta 471
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry dzień dziśBeta 471
Mam nadzieję, że zapoczątkowałyście dobra passe na tym forum bo ja też chcę się tak móc pochwalić w połowie listopada <3Dobry dzień dziś
Ejjj dobra passa jest od początku tego wątku tylko niestety czasami wygrywa statystka ale patrząc na ilość serduszek na pierwszej stronie, to aż serce rośnie daj znać po wizycie od kiedy próg będziesz brać i jaki no i czy oprócz progesteronu jakieś leki inne do transferu będziesz mieć?Mam nadzieję, że zapoczątkowałyście dobra passe na tym forum bo ja też chcę się tak móc pochwalić w połowie listopada <3
Nie ja tylko progesteron miałam do tej pory 2x cyclogest. 7 dni po pierwszym transferze progesteron miałam 22, drugim razem 16. Ostatnio lekarz kazał zacząć brać dwa dni przed transferem, ale zostało mi z ostatniego razu więc może zacznę wcześniej braćEjjj dobra passa jest od początku tego wątku tylko niestety czasami wygrywa statystka ale patrząc na ilość serduszek na pierwszej stronie, to aż serce rośnie daj znać po wizycie od kiedy próg będziesz brać i jaki no i czy oprócz progesteronu jakieś leki inne do transferu będziesz mieć?
To się nazywa piękny przyrost!Beta 471
Dokładnie to chciałam powiedzieć! Ja już mam ciąże od września i ona tez się liczyEjjj dobra passa jest od początku tego wątku tylko niestety czasami wygrywa statystka ale patrząc na ilość serduszek na pierwszej stronie, to aż serce rośnie daj znać po wizycie od kiedy próg będziesz brać i jaki no i czy oprócz progesteronu jakieś leki inne do transferu będziesz mieć?
WspanialeBeta 471
Oczywiście, ale ostatnio tutaj same dobre informacje, wcześniej to tak mam wrażenie w kratkę było wszystko ale tak jak piszecie, statystyka lubi psuć zabawę :/Dokładnie to chciałam powiedzieć! Ja już mam ciąże od września i ona tez się liczy
To prawda czekam z niecierpliwością aż do nas dołączysz już czas najwyzszyOczywiście, ale ostatnio tutaj same dobre informacje, wcześniej to tak mam wrażenie w kratkę było wszystko ale tak jak piszecie, statystyka lubi psuć zabawę :/