reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam nadzieję, że zapoczątkowałyście dobra passe na tym forum 🥳 bo ja też chcę się tak móc pochwalić w połowie listopada <3
Ejjj dobra passa jest od początku tego wątku :D tylko niestety czasami wygrywa statystka :( ale patrząc na ilość serduszek na pierwszej stronie, to aż serce rośnie :) daj znać po wizycie od kiedy próg będziesz brać i jaki :) no i czy oprócz progesteronu jakieś leki inne do transferu będziesz mieć?

Ejjj dobra passa jest od początku tego wątku :D tylko niestety czasami wygrywa statystka :( ale patrząc na ilość serduszek na pierwszej stronie, to aż serce rośnie :) daj znać po wizycie od kiedy próg będziesz brać i jaki :) no i czy oprócz progesteronu jakieś leki inne do transferu będziesz mieć?
Nie ja tylko progesteron miałam do tej pory 2x cyclogest. 7 dni po pierwszym transferze progesteron miałam 22, drugim razem 16. Ostatnio lekarz kazał zacząć brać dwa dni przed transferem, ale zostało mi z ostatniego razu więc może zacznę wcześniej brać :p

Dokładnie to chciałam powiedzieć! Ja już mam ciąże od września i ona tez się liczy :p

reklama
Do góry