raisonnablement
Fanka BB :)
Będę się starać już czekam na wizytę jak na szpilkachTo prawda czekam z niecierpliwością aż do nas dołączysz już czas najwyzszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę się starać już czekam na wizytę jak na szpilkachTo prawda czekam z niecierpliwością aż do nas dołączysz już czas najwyzszy
Super! frytki zjedzone? kiedy masz betę w klinice?Melduje, że w pakiecie w domu
Jak ostatnio w dniu transferu miałam przeszło 15 proga to dzisiaj wyjebalo w kosmos i nawet lab dokładnie nie wyliczył tylko napisał że powyżej 60
Podrzucam linka gdzie wytłumaczone jest co te literki i cyferki znacząDziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
Frytki nie , ale czekam na burgera w domu chcą betę 10dptSuper! frytki zjedzone? kiedy masz betę w klinice?
A mi lekarz powiedział że on nie zlec proga przed transferem... Nawet dopytywałam dziś.Melduje, że w pakiecie w domu
Jak ostatnio w dniu transferu miałam przeszło 15 proga to dzisiaj wyjebalo w kosmos i nawet lab dokładnie nie wyliczył tylko napisał że powyżej 60
To chyba dobre wiadomościHeloł dziewczyny ja po wizycie Generalnie 10 DC, pęcherzyki mam małe, mam jeszcze wziąć dzisiaj i w niedzielę 75 j. Mensinorm i kolejna wizyta w 15 DC w środę. Jeśli będzie wtedy ładnie to transfer byłby za 1.5 tyg. Pytałam o żołądek, lekarka mnie zapewniła że to przez progesteron. On powoduje w dużych dawkach dyspepsje , ale mam zrobić test na Helicobacter. Jeśli chodzi o niepowodzenie transferu to uzyskałam info że najprawdopodobniej zarodek był aneuploidalny. Powiedziała, że najczęściej 40 % zarodków które powstają takie są.
Ale uzyskałam też dobre info, bo pracuje w prywatnej klinice przy badaniach nasienia i inseminacjach i pacjentka której robiłam IUI zaszła w ciążę i spodziewa się bliźniaków Cieszę się mogłam pomoc w takim szczęściu
Też chce mieć jakieś objawyA mój mąż zrobił dzisiaj curry na obiad, ale chyba kropek nie lubi i ledwo co ruszyłam