reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mi z kału wyszło ujemne, a z gastroskopii wynik niejednoznaczny, ale z widocznym zapaleniem żołądka. Mnie wcześniej nic nie bolało, po prostu się naczytałam, ze to może być przyczyna niepowodzeń dlatego chciałam się dokładnie zbadać i przeleczyć. Trochę nadgorliwe z mojej strony, ale akurat się wstrzelilam z antybiotykiem w oczekiwanie na histeroskopie i cieszę się, ze to zrobiłam.
No ja mam gastro umówioną na 6 listopada zobaczymy co tam wyjdzie

Hej dziewczyny. 7 listopada mam wizytę konsultacyjna. Jak długo czekałyście na wizytę kwalifikacyjna?
ja miałam parę wizyt najpierw bo ginekolog chciała sprawdzić jak wygląda endometrium po okresie zanim nas zakwalifikowała, bo była opcja że najpierw musiałabym wykonać histeroskopie. Więc wszystko zależy jak trafisz, w którym dniu cyklu i jak oceni lekarz

Hej 🙂 a kiedy było wykonane pierwsze badanie nasienia? Od tamtego czasu było jakieś leczenie?

Wydaje mi się, że powinniście dostać kwalifikację bez problemu. Jeśli poronienia są udokumentowane, Ty masz sporo badań zrobionych i teraz macie odkrytą przyczynę, to nic nie stoi na przeszkodzie.

My też w Bocianie w Katowicach, czekamy na rozpoczęcie stymulacji.
Było wykonywane w maju, kolejne tydzień temu, leczenie było :D

Wytłumaczcie mi czemu nawet patrząc na te ciemniejące testy świruje że jutro znowu będzie rozczarowanie 😭 dawno mnie tak nic psychicznie nie przetyralo

Załączniki

• IMG_0056.jpeg
    IMG_0056.jpeg
    145,4 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry