Masz już dziecko ? Czy starasz się o pierwsze ?Ciagle mam nadzieję. Rok temu zaszłam naturalnie, ale zarodek przestal się rozwijac w 6tc. Pamiętam, że podczas koronacji króla Karola robiłam test
reklama
Agunia1401
Moderator
Trzymamy mocno kciuki, kontynuuj dobrą passę z betami.Jutro
Niestety pierwsze.Masz już dziecko ? Czy starasz się o pierwsze ?
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
My od razu poszliśmy do kliniki na wizytę kwalifikacyjną.Hej dziewczyny. 7 listopada mam wizytę konsultacyjna. Jak długo czekałyście na wizytę kwalifikacyjna?
Nas zakwalifikowali na konsulatacyjnejHej dziewczyny. 7 listopada mam wizytę konsultacyjna. Jak długo czekałyście na wizytę kwalifikacyjna?
Aileen31
No ja mam gastro umówioną na 6 listopada zobaczymy co tam wyjdzieMi z kału wyszło ujemne, a z gastroskopii wynik niejednoznaczny, ale z widocznym zapaleniem żołądka. Mnie wcześniej nic nie bolało, po prostu się naczytałam, ze to może być przyczyna niepowodzeń dlatego chciałam się dokładnie zbadać i przeleczyć. Trochę nadgorliwe z mojej strony, ale akurat się wstrzelilam z antybiotykiem w oczekiwanie na histeroskopie i cieszę się, ze to zrobiłam.
amusedxxx
Moderator
ja miałam parę wizyt najpierw bo ginekolog chciała sprawdzić jak wygląda endometrium po okresie zanim nas zakwalifikowała, bo była opcja że najpierw musiałabym wykonać histeroskopie. Więc wszystko zależy jak trafisz, w którym dniu cyklu i jak oceni lekarzHej dziewczyny. 7 listopada mam wizytę konsultacyjna. Jak długo czekałyście na wizytę kwalifikacyjna?
Mikimka
Było wykonywane w maju, kolejne tydzień temu, leczenie byłoHej a kiedy było wykonane pierwsze badanie nasienia? Od tamtego czasu było jakieś leczenie?
Wydaje mi się, że powinniście dostać kwalifikację bez problemu. Jeśli poronienia są udokumentowane, Ty masz sporo badań zrobionych i teraz macie odkrytą przyczynę, to nic nie stoi na przeszkodzie.
My też w Bocianie w Katowicach, czekamy na rozpoczęcie stymulacji.
reklama