amusedxxx
Fanka BB :)
to można zakładać że dopiero po odstawieniu dostaniesz, ale lepiej bądź gotowa na wcześniejszy rozwój sytuacjiNo właśnie mam duphaston 2x1 przez 10 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to można zakładać że dopiero po odstawieniu dostaniesz, ale lepiej bądź gotowa na wcześniejszy rozwój sytuacjiNo właśnie mam duphaston 2x1 przez 10 dni.
Ja 5 dni przedDziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
tyle ilu dniowy zarodek czyli u mnie 5 ale to na cyklu sztucznymDziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
Ja miałam na naturalnym cyklu transfer. Ovitrelle we wtorek i progesteron od piątku. Transfer we wtorek. Czyli jakby 4/5 dni przed transferem zaczęłam brać proga.Dziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
Ja na sztucznym 5Dziewczyny ile dni przed transferem miałyście zalecony progesteron dopochwowo?
W klinikach jak się robi to tez jest szybko zazwyczaj. U mnie był po godzinie.A nas razem z Tobą. Ja robiłam betę w szpitalu medicoveru, bo oni mają swoje laboratorium i wyniki do 2h od pobrania. To było fajne.