reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jak mi lekarz zapisywał Prolutex to mówił żeby już progesteronu nie badać później, potem moja lekarka jak dzwoniła to też mówiła że nie 🫣 ale czy posłucham? Nie wiem 😅 a i tak dla własnego spokoju jak zaczynały cienie wychodzić to dorzuciłam sobie cyclogest i biorę 3x1 a nie 2 🙈

Dziewczyny aby passa tak dalej się ciągnęła 🥰🥰🥰
Ja wiem ze każdy cykl jest inny ale jak powinnam liczyć od punkcji do okresu, punkcja to dzień owulacji? Chciałabym choć mniej więcej przewidzieć, niecierpienia wkładek a nie chciałabym wpadki gdzieś na wyjściu.

Jak mi lekarz zapisywał Prolutex to mówił żeby już progesteronu nie badać później, potem moja lekarka jak dzwoniła to też mówiła że nie 🫣 ale czy posłucham? Nie wiem 😅 a i tak dla własnego spokoju jak zaczynały cienie wychodzić to dorzuciłam sobie cyclogest i biorę 3x1 a nie 2 🙈
Przy pierwszym transferze miałam zbadać proga jeszcze jakiś czas przed Beta a teraz nie miałam takiego zalecenia i wczoraj zrobiłam z ciekawości

Dziewczyny aby passa tak dalej się ciągnęła 🥰🥰🥰
Ja wiem ze każdy cykl jest inny ale jak powinnam liczyć od punkcji do okresu, punkcja to dzień owulacji? Chciałabym choć mniej więcej przewidzieć, niecierpienia wkładek a nie chciałabym wpadki gdzieś na wyjściu.
Może i w teorii to by było jak dzień owulacji ale u mnie np okres przyszedł szybciej, mimo brania duphastonu po punkcji :)

Przy pierwszym transferze miałam zbadać proga jeszcze jakiś czas przed Beta a teraz nie miałam takiego zalecenia i wczoraj zrobiłam z ciekawości
mi przy pierwszym w ogóle nie kazali i sama na własną rękę robiłam za radą dziewczyn tutaj i całe szczęście bo byl niziutki. Teraz mi zlecili w dniu transferu i tyle. Jak patrzę jak w niektórych klinikach wysyłają co parę dni na różne badania to jestem w szoku 🙈

mi przy pierwszym w ogóle nie kazali i sama na własną rękę robiłam za radą dziewczyn tutaj i całe szczęście bo byl niziutki. Teraz mi zlecili w dniu transferu i tyle. Jak patrzę jak w niektórych klinikach wysyłają co parę dni na różne badania to jestem w szoku 🙈
Ja teraz z proga to biorę 3x1 utrogestan i 3x1 besins. Łącznie 1200 na dobę. Ale mam jeszcze besins i luteinę 200 z poprzedniego transferu to sobie coś dołożę

reklama
Do góry