reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Teraz, jak Ci się zacznie nowy cykl, to idziesz jeszcze do ginekologa i on decyduje czy na 100% robisz histero w tym cyklu? 😅 Sorki, trochę jestem jak pijana teraz 😂
mam normalnie w terminie histero zglosić się do kliniki i tam zrobi mi usg i jeśli ten polp będzie to robimy histero, a jak nie to odsyłają mnie do domu i w sumie nie wiem co dalej. Ale mam zamiar zrobić tak jak dziewczyny mi radziły, czyli umówić się na usg dzień po terminie histero i jeśli nie bedzie to pójdę tak jakby na przedtransferowe.

Cudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3

Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?

Cudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3

Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?
Będziesz miała świeży transfer? Trzymam kciuki za super efekty hodowli! Ja trochę dalej bo czekam na transfer, dziś 5 dc i za tydzień wizyta, czekam cierpliwie :)

reklama

Ja to jeszcze stymulacji nie miałam 😂 z moim szczęściem, gdzie czekam już 10 miesięcy to pewnie zdążycie być po wszystkim zanim ja w ogóle zacznę 🤡

Do góry