reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
czekaj, nie rozumiemA do histeroskopii będzie Cię ktoś wysyłał i badał wcześniej?
Karolina_123
Ale będzie dziś wysyp ciąż coś czujeJeszcze @JestemA
Czy mogę już do siebie na głos powiedzieć, że jestem w ciąży? Bo się boję
Teraz, jak Ci się zacznie nowy cykl, to idziesz jeszcze do ginekologa i on decyduje czy na 100% robisz histero w tym cyklu? Sorki, trochę jestem jak pijana terazczekaj, nie rozumiem
LadyCaro
mam normalnie w terminie histero zglosić się do kliniki i tam zrobi mi usg i jeśli ten polp będzie to robimy histero, a jak nie to odsyłają mnie do domu i w sumie nie wiem co dalej. Ale mam zamiar zrobić tak jak dziewczyny mi radziły, czyli umówić się na usg dzień po terminie histero i jeśli nie bedzie to pójdę tak jakby na przedtransferowe.Teraz, jak Ci się zacznie nowy cykl, to idziesz jeszcze do ginekologa i on decyduje czy na 100% robisz histero w tym cyklu? Sorki, trochę jestem jak pijana teraz
NataliaNatka
Zaangażowana w BB
Cudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3
Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?
Teraz czekamy na kolejne dobre wieści. Ja np czekam na punkcję. Za kilka dni pewnie będzie. Są tu jakieś "wcześniaki" jak ja?
raisonnablement
Będziesz miała świeży transfer? Trzymam kciuki za super efekty hodowli! Ja trochę dalej bo czekam na transfer, dziś 5 dc i za tydzień wizyta, czekam cierpliwieCudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3
NataliaNatka
Zaangażowana w BB
Tak, dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Lekarz mówi, że jest sporo ładnych pęcherzyków- czekamy na wzrost i informację o punkcji. Dziś 11 dc.Będziesz miała świeży transfer? Trzymam kciuki za super efekty hodowli! Ja trochę dalej bo czekam na transfer, dziś 5 dc i za tydzień wizyta, czekam cierpliwie
reklama
Karolina_123
Ja to jeszcze stymulacji nie miałam z moim szczęściem, gdzie czekam już 10 miesięcy to pewnie zdążycie być po wszystkim zanim ja w ogóle zacznęCudny wysyp u Was, wszystkim Wam gratuluję i mocno trzymam kciuki. Zrobiłyście już duży krok w kierunku szczęścia <3